Jump to content

MSI καλουδια

SLN

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τι γινεται στον κοσμο μας...

http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=1605&cid=18&pg=3

Η μια φωτο εχει μια 2πλη 6800Ultra... αλλα αυτη τη φορα βαλανε και SLI connector στην (διπλη) καρτα!!!!! :030: :030:

Η αλλη η καρτουλα ειναι μια απλη X800XL με agp interface απο κατω.... ΚΑΙ pci-e interface απο πανω!!!!!!!!!!!!!!!! Στην ιδια καρτα....

Αντε γεια!!

post-57-1442174108,2149_thumb.jpg

post-57-1442174108,2847_thumb.jpg

Μικρε , πιασε δυο απο αυτες της πρωτης φωτο ! :D

Εφτασεεεεεεε!!

Ο κυριος θα πληρωσει με μετρητα ή να περασουμε σε καμμια ωριτσα να παρουμε τα κλειδια του σπιτιου σας??

Εφτασεεεεεεε!!

Ο κυριος θα πληρωσει με μετρητα ή να περασουμε σε καμμια ωριτσα να παρουμε τα κλειδια του σπιτιου σας??

Μα δεν εχω σπιτι καρδια μου ! :040:

Καλά....κάντε πλακίτσα εσείς :042:

Εγώ άν υπήρχε η 2ρη....θα την χτύπαγα χαλαρά.

Που ακούστηκε doublewear κάρτα :032:

Ε καλα εγω ειναι γνωστο οτι δεν τα διαβαζω... Οι αλλοι τι δικαιολογια εχουν???

Ρε σεις διαβασατε οτι βγηκε ενας νεος browser?? Firefix ... fox ή καπως ετσι!! τρεχω να ανοιξω thread!!!!

Εγω το ειχα διαβασει... ( Δηλωνω οτι κανω το καθηκον μου σαν καμενος ).Να ρωτησω απο τις διπυρινες καρτες...αμα παρω 2 η motherboard ειναι δωρο?! Εχει καμια προσφορα ? :D :D

Και εγω θελω 2 απο την πρωτη και 2 απο την dual 6800gt που ειχα δει σε ενα αλλο thread!

Kαι πληρωνω με δοσεις!

Ξερετε σπιτι αυτοκινητο εξωχικο παππου και τετοια...

Τις ανταλάζω με συλλεκτές S3 virge DX pci... μιας και είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν... Μόνο για σοβαρούς συλλέκτες...

Επειδη δεν τολμαω να ξανανοιξω thread μια που θα το εχει ποσταρει αλλος κανα μηνα πιο πριν....

Αυτο εδω το πηρε ματι κανενας???

R520 is supposed to have 32 pipes, but a majority of the production units are only turning up with 16 working pipes:

ναι το έχω διαβάσεις σε μια συνεντευξη κάποιοιυ μηχανικού της ΑΤι στο rage.com αλλα δε μπορώ να βρώ το link. Ο τύπως υποστηριξε οτι θα βγει πρώτα με 16, στη συνέχεια με 24 η και 32 με τη λογική ετσι ώστε τα πιο αδύναμα μοντελα να καλύπτουν τις λιγότερο απαιτητικες ανάγκες...

σαν marketing τγρικ μου φαινετε για να αγοραζουμε συνέχεια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.