mitsosoft Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2005 Επειδή μάλλον τελικά θα πάω για μια 6600GT (MSI ή Pixelview) και διότι δεν γουστάρω καθόλου τον θόρυβο στον υπολογιστή θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το Arctic Cooling Silencer που έχω τώρα στην 9800Pro και δεν ακούγεται καθόλου.Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Ιανουάριος 12, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Για την MSI που την ειχα παλιοτερα μπορω να σου πω με σιγουρια οτι ειναι αθορυβη!!! Οσο αναφορα το Artic Cooling , "ακουγεται" οτι θα βγει αρχες φεβρουαριου αλλα κανεις δεν ξερει με σιγουρια.Edit: Για περρισοτερες πληροφοριες σχετικα με την 6600 δες εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 12, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Δεν υπάρχει ακόμα...Κάτι ακούγετε ότι θα κυκλοφορήσει στο τέλος του μήνα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsosoft Ιανουάριος 12, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, είδα στο e-shop ένα της Coolmaster και συγκεκριμένα:http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.806073Δεν ξέρω όμως αν κάνει για 6600GT καθώς δεν λέει τίποτα στο e-shop αλλά και δεν έχω βρει κάτι και στην σελίδα της Coolmaster Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 12, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από mitsosoft Επειδή μάλλον τελικά θα πάω για μια 6600GT (MSI ή Pixelview) και διότι δεν γουστάρω καθόλου τον θόρυβο στον υπολογιστή θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το Arctic Cooling Silencer που έχω τώρα στην 9800Pro και δεν ακούγεται καθόλου.Ευχαριστώ Αν ειναι να δωσεις αλλα 30-35ε για την ψυξη τοτε παρε μια 6800 απλη και τελειωνε.Δεν υπαρχει λογος σε τετοιες καρτες τοσο καλη ψυξη.Μια χαρα τα καταφερνουν ετσι και αλλιως.Αν σε νοιαζει καλη ψυξη παρε απο την αρχη την leadtek και τελειωνεις μια και καλη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsosoft Ιανουάριος 12, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Φίλε Vadergr δεν καίγομαι τόσο πολύ για την καλή ψύξη αλλά για τον θόρυβο, όταν είχα πάρει την 9800Pro μου είχε σπάσει τα νέυρα το ανεμηστηράκι της επειδή ήταν το μόνο που ακουγόταν απο όλο το σύστημα και πήγα και χτύπησα αμέσως το Arctic Cooling Silencer για να έρθω στα παλιά επίπεδα ηρεμίας. Για αυτό ρωτάω αν υπάρχει κάτι ανάλογο για την 6600GT έτσι ώστε να είναι και αυτή αθόρυβη. Επίσης όσο αφορά την τιμή η PixelView 6600GT έχει 204 στο Ram αντε και 30 το cooler πάμε 234 ενώ η MSI 6800 στο e-shop έχει 315 οπότε μιλάμε για 80 αλλά το ζήτημα όπως ανάφερα δεν ειναι αυτό αλλα το επίπεδο θορύβου.Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 12, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Τοτε δαγκωτο msi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsosoft Ιανουάριος 13, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Δηλαδή η MSI είναι περίπου στο επίπεδο θορύβου με το Silencer; Η απλά ακούγεται λιγότερο απο τις άλλες 6600GT;Ξέρει κανένας αν κάνει το Coolmaster που ανάφερα;Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 13, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Tην εχω εγω και δεν την ακουω καθολου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgman Φεβρουάριος 20, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Ρε παιδιά το Thermaltake Schooner Fanless VGA Cooler κάνει για την 6600gt agp ??http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/cl-g0009schooner/cl-g0009.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spooky Φεβρουάριος 20, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από backgman [Σήμερα, στις 11:44] Ρε παιδιά το Thermaltake Schooner Fanless VGA Cooler κάνει για την 6600gt agp ?? http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/cl-g0009schooner/cl-g0009.htm Απο το σχεδιαγραμμα που εχει το λινκ που εδωσες βλεπω οτι ναι μεν ειναι μεγαλο αλλα δεν ξερω ποσο καλα θα καλυπτει το bridge PCIe=>AGP που εχει η καρτα. Και αυτο χρειαζεται ψυκτρα γιατι ζεσταινεται πολυ. Οποτε μπορει και να μην κανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Μάρτιος 2, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 αυτη η ψυχτρα μου φαινεται πως κανει για την 6600gt αλλα και για αλλες πολλες καρτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Μάρτιος 2, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Εμένα η leadtek μου με κλειστά τα καπάκια του κουτιού δεν ακούγεται καθόλου όταν είναι ανοιχτά ο ανεμιστήρας για τις μνήμες κάνει πολύ φασαρία για να ακουστούν ενοχλητικότερα τα υπόλοιπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 14, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 μάγκες η κάρτα γίνεαι αθόορυβη πολύ έυκολα και ανέξοδα!!!!!!EXPERT TOOLέκανα την διαδικασία με το bios για να βλέπω temps στην αισχρή απο θόρυβο Albatron ενός φίλου και μετά με το Expert tool μπορούσα να ρυθμίσω με % πόσο θέλει να στροφάρει ο ανεμιστήρας!!!!Το θεικό είναι οτι έχει fan 2D xx%fan 3D xx%οπόε σε windows φάση βγάζει το σκασμό στα 85% περίπου η συγκεκριμένη και σε 3D αν θέλετε την στοφάρεται για να είστε ήσυχοι ασ το δοκιμάσει κάποιος και χωρίς το flash ,αν και είναι γελοία διαδικασία με τον οδηγό ου jpavly, να δούμε αν παίζει και χωρίς φλασάρισμα.τα φανς είναι στην καρτέλα performance Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.