@ngel Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2005 Γνωρίζει κανένας κάτι γι αυτή τη ψύχτρα...;;;Είμαι έτοιμος να την αγοράσω μιας και δεν αντέχω άλλο τον ήχο της volcano 11Θα μπεί πάνω σε AMD 2200+Σας ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spysoumi Ιούνιος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 κειτα το tower ειναι πολυ καλο,(απο τα καλυτερα του ιδους πιστευω) αλλα το ανεμηστηρι στις 4000 στροφες ε δεν θα ειναι και τοσο αθορυβο οσο νομιζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer1442169067 Ιούνιος 7, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Δώσε λινκ. Πάντως από τη στιγμή που θα βάλεις πύργο ,αν διαβάσεις το συγκριτικό του δικού μας spresv θα καταλάβεις ότι για τα χρήματά του ο καλύτερος είναι αυτή τη στιγμή ο Silent Tower Link to comment Share on other sites More sharing options...
@ngel Ιούνιος 7, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Δείτε ένα review εδώ...http://www.insanetek.com/index.php?page=thermaltakesonictower_1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konos Ιούνιος 8, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Την βρίσκω πολύ μεγάλη… Αν την πάρεις πάντως στείλε αποτελέσματα και εντυπώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
@ngel Ιούνιος 8, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Ούτως ή άλλως έχω ανοιχτό μονίμως το κουτί για να ψύχεται...Ο θόρυβος με ενοχλεί και γι αυτό ψάχνω για fanless...Το πιθανότερο είναι ότι θα τη πάρω...Θα σας πώ εντυπώσεις...Σας ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
illusion Ιούνιος 13, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2005 Περιμένω και εγώ τις εντυπώσεις σου γιατί είναι μια από τις υποψήφιες για τον Athlon 2000 XP Palomino Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Ιούνιος 13, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2005 Εισαι σιγουρος οτι θες να "κρεμασεις" 700 γραμμαρια με τετοιο υψος απο το σοκετ της μητρικης σου?Εγω παντως θα διαλεγα μια thermalright με 9αρη ανεμιστηρα για να χω το κεφαλι μου ησυχο.Θεωρω υπερβολικη αυτη την κατασκευη, χωρια που θες πολυ καλο εξαερισμο στο κουτι για να δουλεψει 100%.Παντως αν την παρεις φροντισε ιδιαιτερα τη στηριξη της μητρικης σου, θα το χρειαστει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pancon Ιούλιος 8, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Χαιρετώ τους πάντες στο αξιολογότατο forum. Κι εγω τελευταία σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να καταφύγω σε υλοποίηση παθητικής ψύξης αλλά όπως προαναφέρατε υπάρχουν κάποια προβλήματα με το μέγεθος/βάρος αυτών των heatsinks. Που καταλήγουμε? Ότι μαλλόν προς το παρόν η καλύτερη λύση (για κάποιον που ενδιαφέρεται για μείωση θορύβου περισσότερο και λιγότερο για extreme overclocking επιδόσεις) είναι ένας Thermalright XP120 με ένα καλό (αθόρυβο) 12αρη ανεμιστήρα? Ξέρει κανείς τίποτα για το Big Typhoon της Thermal Take? Στα χαρτιά φαίνεται καλό, 16 dBA μόνο τάχα... (όχι ότι ειναι ιδιαίτερα μικρό κι αυτό!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιούλιος 8, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Για τι επεξεργαστη θα προοριστει οποια ψυκτρα τελικα προτιμησεις?Ριξε μια ματια εδω και για οτι χρειαστεις εδω ειμαστε. :023: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pancon Ιούλιος 8, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση!Παρέλειψα να γράψω ότι μιλάω για Α64 επεξεργαστή... Πάντως αν δεν υπήρχαν προβλήματα θα προτιμούσα να ξεφορτωνόμουν οσους περισσότερους ανεμιστήρες γίνεται!Στο πολύ ενδιαφέρον συγκριτικό που με παρέπεμψες ο Big Typhoon φαίνεται να συνδυάζει πολύ καλά αθόρυβη λειτουργία και ψύξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
@ngel Σεπτέμβριος 27, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Την αγόρασα και σύντομα θα βρώ χρόνο για να την τοποθετήσω στο pc μου!Εντυπώσεις πολύ σύντομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xalia Σεπτέμβριος 27, 2005 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 good luck!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulRiver Σεπτέμβριος 28, 2005 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2005 Αντε με το καλο γιατι εγω που την αγορασα θα την βαλω στο επομενο pc μου !! Ελπιζω να αξιζει τουλαχιστον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.