firefox Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2005 Από ότι φαίνεται μάλλον πρέπει να πάρο ένα νέο HS+ fan για τι cpu. μοναδικός σκοπός να μειώσω στο ελάχιστο η και να εξαφανίσω θορύβους που προέρχονται από fan τις cpu. διάβασα ένα review για την παραπάνω arctic cooling και έλεγε τα καλύτερα. Θέλω να ρωτήσω αν είναι οντός έτσι. Είναι οντός τόσο αθόρυβη αυτή η ψήκτρα+ fan (σε full load) που δεν θα ενοχλεί καθόλου ένα κανονικό αυτi? όση την έχουν πείτε γνώμες.Και αν κάποιος έχει κάτι αλλο να προτείνει καλός να το κάνει!
spresv Ιούνιος 7, 2005 #2 Ιούνιος 7, 2005 Τα καλλυτερα? ε οχι δα. Αυτη η ψυκτρα απο την πρωτη στιγμη που την ειδα μου φανηκε σαν παιχνιδακι. Κατα την γνωμη μου δεν αξιζει ουτε να ασχοληθεις μαζι της. Αν σε παιρνει οικονομικα παρε XP-120 / XP-90 (με προτιμηση στην πρωτη) με ενα αθορυβο ανεμιστηρακι και θα εισαι κυριοα.
firefox Ιούνιος 7, 2005 Author #3 Ιούνιος 7, 2005 ακριβούτσικες είναι αυτές που λες. μήπως αν άλλαζα τον fan τις stock amd ψήκτρας να ήταν καλύτερα? τι να βάλω? πολύ λένε enermax. πιο μοντέλο ακριβώς? 80ari η 90ari παίρνει? κάποιοι άλλοι λένε και για papst. ενδιαφέρομαι βεβαια να είναι όσο πιο αθόρυβος γίνετε με αξιοπρεπής επίδοσης στο cooling.
schumifer Ιούνιος 7, 2005 #4 Ιούνιος 7, 2005 Βρε διάβασε το τεστ του spresv και θα καταλάβεις. Silent all the way
firefox Ιούνιος 7, 2005 Author #5 Ιούνιος 7, 2005 έχετε να προτείνεται κάποιο συγκεκριμένο εντελώς αθόρυβο ανεμιστήρα? γιατί λέω να αλλάξω τελικά αυτό μονο από την amd stock ψήκτρα για οικονομικούς λόγους.
spresv Ιούνιος 7, 2005 #6 Ιούνιος 7, 2005 Μωρε να σου προτεινουμε αθορυβο ανεμιστηρα. προτιμησε εναν απο τη σειρα της enermax ή εναν απο τη σειρα Thunderblade της Thermaltake. Απλα θα σου πω πριν ακομα το δοκιμασεις οτι δεν θα δεις αισθητη διαφορα που θα δικαιολογει την αλλαγη του ανεμιστηρα. Πες μας μεχρι ποσα λεφτα μπορεις να διαθεσεις, και θα σου προτεινουμε αναλογα για μια καλυτερη ψυκτρα. Δεν νομιζω να αξιζει πολυ να ασχοληθεις με αλλαγη fan στην ηδη υπαρχουσα stock.
firefox Ιούνιος 7, 2005 Author #7 Ιούνιος 7, 2005 το βασικό μου πρόβλημα είναι ο θόρυβος και όχι τόσο οι temps οι οποιες φαίνεται να είναι μια χαρά σε full load όσο και αν είναι αυτό. δηλαδή μου λες ότι αν αντικατασταστισο τον υπάρχον fan τις amd με έναν πολύ πιο αθόρυβο στην ουσία δεν θα δω αποτέλεσμα όσο αφορά στα επίπεδα θορύβου?μέχρι 30-35 euro θα ήθελα να διαθέσω.
firefox Ιούνιος 7, 2005 Author #8 Ιούνιος 7, 2005 τι λέτε και για αυτόν:Fan Panaflo 080mm Ultra QuietFan Panaflo Ultra Quiet / 80 x 80 x 25 mm / 24 CFM / 1900 rpm / 21 dbA / 12V
schumifer Ιούνιος 7, 2005 #9 Ιούνιος 7, 2005 Βρε παλλικάρι 30-35 ευρώ??? Πού είναι λοιπόν το οικονομικό πρόβλημα? Silent tower. (μήπως έχω πάθει ψύχωση με αυτήν την ψύκτρα?)
Stratos1442169086 Ιούνιος 8, 2005 #10 Ιούνιος 8, 2005 Μεταξυ μας, η freezer64 δεν παιζεται, ουτε σε ησυχια,ουτε σε θερμοκρασιες...ειδικα στους 64 που ειναι ηδη κρυοι...και μιλαμε και για κατω απο 30€...
MADKiller7 Ιούνιος 8, 2005 #11 Ιούνιος 8, 2005 παρε την Artic cooling Freezer την ειχα,εντελως αθορυβη και καλη στην ψυξη.
spresv Ιούνιος 8, 2005 #12 Ιούνιος 8, 2005 Ωραια τωρα τον μπερδεψαμε :003:Κοιτα τα reviews (εγχωρια και μη) και κανε οτι καταλαβαινεις, και οτι σου επιτρεπει η τσεπη σου.
firefox Ιούνιος 8, 2005 Author #13 Ιούνιος 8, 2005 ναι οντός έπαιξε μπέρδεμα.....εν πάση περίπτωση ευχάριστο για την συμμετοχη όλον!
firefox Ιούνιος 9, 2005 Author #14 Ιούνιος 9, 2005 τελικά η stock ψήκτρα του amd παίρνει fan 7cm. όπου και αν κοίταξα τέτοιον διαστάσεων fan δεν βρήκα. ξέρι κανεις τίποτα σχετικό?
firefox Ιούνιος 12, 2005 Author #16 Ιούνιος 12, 2005 το είχα δοκιμάσει και το speedfan αλλα δεν μου έδινε την επιλογή να έλεχο fans. ίσος να ήθελε περισσότερο ψάξιμο.λέω να προμηθευτώ τελικά αυτή την arctic cooling freezer που είναι και οικονομική παρα τα άσχημα λόγια από μερικούς. το θέμα είναι το εξής: θα είναι αθόρυβη εντελώς η υπερβάλλουν όταν το λένε? το psu πάντως είναι αθόρυβο και αν είναι και η arctic αθόρυβη τότε ενδεχομένως να έχω ένα πολύ ήσυχο σύστημα.
firefox Ιούνιος 15, 2005 Author #18 Ιούνιος 15, 2005 η μήπως αυτήν? Ζαλμάν CNPS7000B-AlCu ίδια επίπεδα τιμής και ίδιο βάρος. πια να είναι η πιο αθόρυβη με παράλληλο effective cooling?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.