Qlim4X Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2005 Μηπος ξερετε που θα μπορουσα να βρω λαστιχο σε τιπο U για να βαλω γυρο απο τις τρυπες τον ανεμηστιρον μου?????
chill-out Ιανουάριος 12, 2005 #2 Ιανουάριος 12, 2005 Ειναι ενα μαγαζι που εχει διαφορα τετοια ......τσιμουχολοστιχα/αφρολεξ ταινιες κλπ κλπΓια να σου δωσω περιπου να καταλαβεις που ειναι.Μετα την πλατεια Βαθης εχει μια γεφυρα που ειναι και η αρχη της Αθηνων-Κορινθου....(Καβαλας)μολις τελειωνει η γεφυρα στο δεξι σου χερι θα το δεις.Αποκλειεται να το χασεις δεν υπαρχει αλλο.
Qlim4X Ιανουάριος 12, 2005 Author #3 Ιανουάριος 12, 2005 να δω πως θα παω εκει κατο THANKS παντοσ μηπως ξερεις αν υπαρχει και σε αλλο χρωμα εκτος μαυρου?????
chill-out Ιανουάριος 12, 2005 #4 Ιανουάριος 12, 2005 κατι που ηρθε στο μυαλο μου................μπορει να βρεις κατι τετοιο που 8ελεις σε μεγαλα μαγαζια με αξεσουαρ αυτοκινητων ! Ισως και διαφορα χρωματα.
JohnnyBoy Ιανουάριος 13, 2005 #5 Ιανουάριος 13, 2005 Στην Βουλιαγμένη στο ύψος της Δάφνης ίσως και λίγο ποιο πίσω(προς Γλυφάδα) έχει πολλά συνεργεία επιδιορθώσεις και τοποθέτησης μπαρ μπριζ αυτοκινήτων εκεί σίγουρα θα βρεις.Εγώ πάντως δεν έχω βάλει λάστιχο αλλά πείρα ένα μαύρο καλώδιο τηλεφώνου το έσκισα με ένα καλό κοπίδι έβγαλα τα καλωδιάκια από μέσα και είναι τέλειο με τομή U και αυτό.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.