rotten Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2005 ΚαλησπεραΧρησιμοποιω τον mozila καποια στιγμη κολλησε και τον εκλεισα. οταν πηγα να τον ξανα ανοιξω μου εβγαλε ενα μυνημα οτι χρησιμοποιειτε απο αλλο χρηστη και να επιλεξω καινουργιο προφιλ.το εκανα αλλα εχασα τους σελιδοδικτες μου.πως μπορω να γυρισω στο προηγουμενο προφιλ,γιατι τωρα δεν βγαζει ξανα το μυνημα επιλογης προφιλ η εστω να ξανα βρω τα αγαπημενα μου.λειτουργικο windows xp ελληνικαευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιούνιος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Χμ.. νομίζω ότι είχε ξανατύχει σε κάποιον άλλο εδω μέσα κάτι παρόμοιο... κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ ειδικά στην κατηγορία Ιντερνετ μέχρι να θυμιθώ και εγ΄ω σε ποιον είχε τύχει για να βρώ την αντίστοιχη καταχώρηση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιούνιος 8, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Άνοιξε τον task manager και "σκότωσε" το process firefox.exe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotten Ιούνιος 17, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Χμ.. νομίζω ότι είχε ξανατύχει σε κάποιον άλλο εδω μέσα κάτι παρόμοιο... κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ ειδικά στην κατηγορία Ιντερνετ μέχρι να θυμιθώ και εγ΄ω σε ποιον είχε τύχει για να βρώ την αντίστοιχη καταχώρηση.. Ο.Κ Το βρηκα ευχαριστω. C:Documents and Settings[Log-in Name]Application DataMozillaProfiles Link to comment Share on other sites More sharing options...
abc1442169106 Ιούνιος 17, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 πως μπορω να γυρισω στο προηγουμενο προφιλ,γιατι τωρα δεν βγαζει ξανα το μυνημα επιλογης προφιλrun: firefox -ProfileManager (σε win ή linux) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιούνιος 19, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2005 Μιας και το θέμα λύθηκε κλειδώνει εδώ, ευχαριστώ πολύ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.