Jump to content

Αυτό θεωρείται case mod ??????????????

backgroundman

Recommended Posts

πολυ παλιο αυτο. οταν πια ξεφευγουμε απο τα κλασικα ( Normal κουτι , τρυπες , βαψιμο ) αρχιζει η τεχνη για μενα . Οσο μακαβριο και να ειναι το συγκεκριμενο δεν παυει να ειναι φοβερο .

Ελεος ρε παιδια ειπαμε! Μπορει να ειναι φοβερο το αποτελεσμα αλλα ο τυπας ποιος νομιζει οτι ειναι ο κομης δρακουλας? εγω παντως δεν θα ηθελα να εχω σπιτι μου....

Χα χα τρομερό!!! Η οθόνη λετε να κουμπώνει με την υπόλοιπη κάσα??? Πιστεύω ότι για την αίθουσα του νεκροτομείου που κρατάνε τα δεδομένα των νεκρών είναι ότι πρέπει.

Aμμα μπει και μεσα και το χειριζετε απο εκει θα ειναι ακομα καλυτερα .... :019:

αρρωστημενο Mode :068:

Αχχχ παει ο κοσμος....Παντως περα απο την πλακα ειναι πρωτοτυπο mod :p

ρε ο τυπος ειναι αρρωστος... :096:

εγω δε δουλευα με τετοια πραγμα παντως. :082: :016:

Oντως δεν παει καλα!

Αλλα οσο και μακαβριο να ειναι δεν παυει καποιος να εχει ξοδεψει πολυ χρονο για να το φτιαξει!

Δεν ξερω ποιος το εκανε, αλλα σιγουρα καπου εχει χασει την μπαλα και το γηπεδο μαζι.........

πολύ καλό και πλήρως φιλικό με το περιβάλλον αφου άν παλιώσει απλά ... το θάβεις!

Καλα το σχολιο ΕΓΡΑΨΕ.

Περα απο το χαβαλε, μπορω να παραγγειλω ενα τετοιο για οταν ερθει η ωρα μου? Δεν μπορω ουτε εκεινη τη στιγμη χωρις PC.

Θα το προτιμουσα ομως σε stacker edition αρα θελω πληρως customized version του συγκεκριμενου project.:p

Και για να μιλησουμε ακομα πιο σοβαρα, ενταξει ειπαμε περι ορεξεως κολοκυθοπιτα αλλα ωρες ωρες ο κοσμος ξεφευγει με τις ιδεες του (και η πλακα στην υποθεση ειναι οτι καποιοι απο τετοιες αλλοκοτες ιδεες βγαζουν λεφτα)

Μπα, αυτοι που τα φτιαχνουνε παιζει να ειναι και OK. Αυτοι που τα ζητανε εχουνε χοντρη προβληματαρα...........

• 3 weeks later...

Αμα βγει και έκδοση με αμφίδρομη δορυφορική ενσωματωμένη θα είμαι ο πρώτος που θα το παραγγείλει. Για φαντάσου φόρουμ που θα ανοίξω: www.paradiseforum.gr !!! Θα μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από τις εταιρείες επεξεργαστών του τύπου: το 2014 θα βγεί Athlon στα 184ΤHZ (TerraHertz) με τη βοήθεια του Ύψιστου φυσικά για τις μελλοντικές προβλέψεις :D

Μεγάλη η χάρη σου Κύριε...

:059: :072: :059: :072: :059: :072: :059: :072:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.