Nick The Greek1442169091 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2005 Ρε παιδιά θέλω να πάρω μια κάρτα γραφικών και έχω καταλήξει σε 2 κομματάκια αλλα δεν ξέρω ποια να πάρω απο τισ 2 για ποιτε μου ποια μου προτεινετε ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις1)HIS EXCALIBUR RADEON ICQII X850XT PCI-E RETAIL2)SAPPHIRE ATLANTIS ATI RADEON X850XT 256MB PCI-E VIVO DVI RETAIL Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούνιος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 Αν δεν σου κανει κοπο διορθωσε το ποστ με μικρα γραμματα, εκτος κι αν εισαι ο vaios.... Και οι 2 καρτες ειναι ψιλο-ισοδυναμες... Οποια και να παρεις δεν προκειται να δεις τρελλες διαφορες. Υπαρχουν XT-PE αλλα θα βρεις δυσκολα. Αν θες την αποψη μου περιμενε 1-1.5 μηνα για τις νεες radeon. Ειναι πολλα λεφτα για να τα δωσεις τοσο λιγο χρονικο διαστημα πριν την νεα γενια καρτων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konos Ιούνιος 7, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Πάρε αυτή που έχει το καλύτερο σύστημα ψύξης για να την ανεβάσεις παραπάνω ή κάνε αυτό που σου λεει ο SLN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick The Greek1442169091 Ιούνιος 7, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Ξερεις ποτε περιπου θα κυκλοφορησουν; για τις 950 χτ λες ; Λογικα θα ειναι πανακριβες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.