Bassjunkies Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2005 Παιδιά βοήθεια.....!!!!!!!!!!Εδώ και μια εβδομάδα με το που κάνω login in στα Windows XP μου ανοίγει χωρίς να πατήσω τίποτα ο φάκελος My Documents και είμαι αναγκασμένος συνέχεια να τον κλείνω. Προσπάθησα να δω αν υπάρχει τίποτα στο msconfig - starup όπως και στο startup στα προγράμματα αλλά δεν βλέπω τίποτα που να έχει να κάνει με τον φάκελο my documents. Please HELP ME!!!!!!!!!!!!:cry: :cry: :cry: :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Ιανουάριος 12, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Restore point ή restore image. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Ιανουάριος 12, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Πως γίνεται αυτό??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 13, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Start -> Run -> regedit [ENTER]Πηγαινε στο φακελο:My Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Runκαι δες στο δεξι panel του regedit τι προγραμματα βρισκονται στην εκκινηση των Windows.Υποψιαζομαι καμια ξεκαρφωτη entry "explorer.exe" ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Ιανουάριος 13, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Θα το δοκιμάσω και θα postάρω αποτελέσματα. Thanxs Anyway Bro!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Ιανουάριος 13, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Τζίφος. Δεν υπάρχει τίποτα από explorer στο RUN. Καμιά άλλη ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Ιανουάριος 13, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Ξεκίνα σε safe mode να δεις άμα θα γίνει το ίδιο και πόσταρε το τί έγινε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo845 Ιανουάριος 14, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Εμένα όταν μου είχε συμβεί αυτό, κατέβασα το stinger αν θυμάμαι καλά και βρήκε ''εισβολέα''. Μόλις το διέγραψε έγιναν όλα οκ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Ιανουάριος 14, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Τι είναι το stinger και που θα το βρω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosone1416003187 Ιανουάριος 14, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Ειναι ενα μικρο προγραμματακι το οποιο καθαριζει τους πιο προσφατους ιους.Το εχει εδώ αλλα κοιτα να βαλεις(αν δεν εχεις βαλει)καποιο καλο antivirus:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
istrios Ιανουάριος 14, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Ρίξε μια ματιά εδώ. Είναι ένα προγραμματάκι που σου φτιάχνει το συγκεκριμένο πρόβλημα.Download the xp_mydocsopens.vbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Ιανουάριος 16, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ για την πολύτιμη βοηθειά σας. Το πρόβλημα είναι πλέον παρελθόν χάρη σε σας. Και πάλι thanx!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.