Jump to content

Πρόβλημα ΜΑΛΛΟΝ με κάρτα γραφικών

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έκλεισα τον υπολογιστή για να καθαρίσω τη μάσκα του

Όταν το ξανάνοιξα μου βγάζει μήνυμα η οθόνη "No Video Input".

Πίστεψα ότι είχε πρόβλημα ή κάηκε η κάρτα γραφικών και γιαυτό έτρεξα σε έναν φίλο μου να πάρω άλλη κάρτα να δω αν φταίει η δικιά μου κάρτα γραφικών.

Μου έδωσε 2 άλλες κάρτες γραφικών όπου τις δοκίμασα με το ίδιο αποτέλεσμα "No Video Input" :009:

Τι μπορεί να φταέι? :088:

Υ.Γ. είναι ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚο γιατί έχω να κάνω μία σημαντική εργασία... :120:

τι εννοεις 'μασκα' στον υπολογιστη?

Έβγαλα τα καλύματα από γύρω και την μάσκα από μπροστά την οποία καθάρισα...

Λέτε να κουνήθηκε κάτι? :022:

αυτο στο βγαζει μονο οταν δεν εχεις συνδεσει καθολου ή δεν εχει κατσει καλα το βυσμα της οθονης πανω στην καρτα . Απολυτα λογικο να κουνηθηκε αφου λες οτι το καθαριζες λιγακι το pc . Τωρα να δοκιμασες ακομα δυο καρτες και να συνδεσες σωστα το βυσμα και παλι να μην παιζει ειναι λιγακι χλωμο .

Δες πισω απο την οθονη σου , μπορει να βγηκε απο κει και να μη το πηρες πρεφα :)

Στανταρ κατι τετοι παιζει.

Από την στηγμή που δεν βαράει μύνημα λάθους ο Η/Υ και μπουτάρει κανονικά μαλλον η καρτα γραφικών δουλευει καλά. Τσέκαρε το καλώδιο της Οθόνης , κουνατο λίγο δεξια αριστερα για αρχήκαι αν ειναι ευκολο δοκιμασε και με μια άλλη οθόνη.

Επίσης δοκίμασε να μπουτάρεις χωορισ τιν καρτα γραφικών να δεις αν θα σοθβγάλη μυνημα λάθους η μητρική....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.