Goten -21- Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2005 Έκλεισα τον υπολογιστή για να καθαρίσω τη μάσκα του Όταν το ξανάνοιξα μου βγάζει μήνυμα η οθόνη "No Video Input".Πίστεψα ότι είχε πρόβλημα ή κάηκε η κάρτα γραφικών και γιαυτό έτρεξα σε έναν φίλο μου να πάρω άλλη κάρτα να δω αν φταίει η δικιά μου κάρτα γραφικών.Μου έδωσε 2 άλλες κάρτες γραφικών όπου τις δοκίμασα με το ίδιο αποτέλεσμα "No Video Input" :009: Τι μπορεί να φταέι? :088: Υ.Γ. είναι ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚο γιατί έχω να κάνω μία σημαντική εργασία... :120:
Goten -21- Ιούνιος 5, 2005 Author #3 Ιούνιος 5, 2005 τι εννοεις 'μασκα' στον υπολογιστη?Έβγαλα τα καλύματα από γύρω και την μάσκα από μπροστά την οποία καθάρισα...Λέτε να κουνήθηκε κάτι? :022:
tefra1442169066 Ιούνιος 5, 2005 #4 Ιούνιος 5, 2005 αυτο στο βγαζει μονο οταν δεν εχεις συνδεσει καθολου ή δεν εχει κατσει καλα το βυσμα της οθονης πανω στην καρτα . Απολυτα λογικο να κουνηθηκε αφου λες οτι το καθαριζες λιγακι το pc . Τωρα να δοκιμασες ακομα δυο καρτες και να συνδεσες σωστα το βυσμα και παλι να μην παιζει ειναι λιγακι χλωμο .
SoulRiver Ιούνιος 5, 2005 #5 Ιούνιος 5, 2005 Δες πισω απο την οθονη σου , μπορει να βγηκε απο κει και να μη το πηρες πρεφα
sozirarak Ιούνιος 5, 2005 #6 Ιούνιος 5, 2005 Δες πισω απο την οθονη σου , μπορει να βγηκε απο κει και να μη το πηρες πρεφα Στανταρ κατι τετοι παιζει.
Greek Ιούνιος 5, 2005 #7 Ιούνιος 5, 2005 Από την στηγμή που δεν βαράει μύνημα λάθους ο Η/Υ και μπουτάρει κανονικά μαλλον η καρτα γραφικών δουλευει καλά. Τσέκαρε το καλώδιο της Οθόνης , κουνατο λίγο δεξια αριστερα για αρχήκαι αν ειναι ευκολο δοκιμασε και με μια άλλη οθόνη.Επίσης δοκίμασε να μπουτάρεις χωορισ τιν καρτα γραφικών να δεις αν θα σοθβγάλη μυνημα λάθους η μητρική....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.