ERMOULIS1442169073 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2005 Παιδία σάς έχει βγεί ποτέ αυτο το σφάλμα στο nero? Μου το βγάζει όταν πάω να αντιγράψω dvd αλλα με τα cd όλα οκ Τί λέτε να σημαίνει? Help! :105: Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Ιούνιος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 κάποτε μου συνέβη με ένα mitsumi cr4801 TE και από ότι κατάλαβα ήταν το τέλος του cd recorder. μετά αγόρασα άλλο όπως καταλαβαίνεις. βεβαια το είχα κοντά 4 χρονια ενώ εσένα είναι καινούριο σωστά?αλλα με τα cd σoυ πεζή eee? e τότε δεν θα έχει πεθάνει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
healer Ιούνιος 5, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Μου ειχε συμβει με ενα teac, δεν δουλεψε ουτε με αλλαγη firmware ουτε με aspi drivers. Νομιζω οτι πρεπει να αρχισεις να σκεπτεσαι αντικατασταση.Εγω παντως πηρα plextor και ησυχασα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
forthnet Ιούνιος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Κι εγώ φίλε μου μόλις έχασα το δικό μου cd-rw!!:088: 4 χρόνια το είχα.Ένα TEAC CD-W540E το οποίο όμως έπεσε ηρωικά στο πεδίο της μάχης!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Ιούνιος 5, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Tι μαρκας δισκακι εγραφες δε μας ειπες? Δοκιμασες μηπως καμια αλλη μαρκα κι εκανε το ιδιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ERMOULIS1442169073 Ιούνιος 5, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Tι μαρκας δισκακι εγραφες δε μας ειπες? Δοκιμασες μηπως καμια αλλη μαρκα κι εκανε το ιδιο?Δισκάκια mirror έκαψα dvd-r 4x Τα έκαιγα και παλία.Ρε παιδιά μη με απογοητέυετε, το dvdr το έχω ούτε μισό χρόνο και καίω σπάνια :009: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιούνιος 5, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Κλάψε το DVD-RW. Εγγύηση πρέπει να έχεις ακόμα όμως. RMA it.(πριν το κάνεις αυτό όμως, πέρνα ένα άλλο firmware και ξαναδοκίμασε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer1442169067 Ιούνιος 5, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 ΟΤ φόρθνετ το δικό μου 540 πήγε ΡΜΑ στο 1.5 έτος από τα 2 της εγγύησης και αυτό που μου επιστρέψανε ήταν επίσης καμμένο.Το επόμενο δουλεύει ακόμη. ΟΤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DVD_GR Ιούνιος 5, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 πιο πιθανο ειναι το media και οχι η συσκευη,εχω αγορασει πανω απο 15 τετοια και μεχρι τωρα δεν ειχα ουτε κιχ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Ιούνιος 5, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 To power calibration error σπανια ειναι hardware based, 99% ο οδηγος σου ειναι μια χαρα. Οφειλεται κυριως στα media που χρησιμοποιεις, αδυνατει να κανει σωστο adjustment στο laser γιατι εχει ελλειπεις/λαθος πληροφοριες για το εκαστοτε μεσο. Απλα χρησιμοποιησε αλλα media. Το οτι τα εχεις χρησιμοποιησει και στο παρελθον δε λεει τιποτα, μπορει να πετυχες bad batch η να αλλαξε ο κατασκευαστης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ERMOULIS1442169073 Ιούνιος 5, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 To power calibration error σπανια ειναι hardware based, 99% ο οδηγος σου ειναι μια χαρα. Οφειλεται κυριως στα media που χρησιμοποιεις, αδυνατει να κανει σωστο adjustment στο laser γιατι εχει ελλειπεις/λαθος πληροφοριες για το εκαστοτε μεσο. Απλα χρησιμοποιησε αλλα media. Το οτι τα εχεις χρησιμοποιησει και στο παρελθον δε λεει τιποτα, μπορει να πετυχες bad batch η να αλλαξε ο κατασκευαστης.Σε ευχαριστω βρε φίλε γιατι εδω με τα όσα μου λένε έπαθα καρδιακό.. :089: άντε και μιά καλή κουβέντα επιτέλους! :047: Θα αλλαξω media και θα σας πω! :023: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιούνιος 19, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2005 Τι θέμα κλειδώνει εδώ. Για παραπάνω πληροφορίε στην ανάλογη κατηγορία μιας και δεν είναι πιά επείγον..ευχχαριστώ πολύ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.