Jump to content

internet cafe pc's για πουλημα-αλλα ποσο?

falkonr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα φιλοι μου πριν απο περιπου 1 μηνα σας ειπα οτι αλλαζω μαγαζι (internet cafe)

και μαζι του και τα pc μου ,τοτε το θεμα ηταν τι ειδους νεες μηχανες να αγορασω(ευχαριστω για τη τοτε βοηθεια σας)-

σημερα το θεμα ειναι ποσο να σκοτωσω τους παλιους και ποιος θα τους παρει?

τα μηχανακια δεν ειναι οτι καλιτερο αλλα για ενα μικρο καφε που ξεκιναει

τωρα ειναι καλα

εχω 8 pc και εχουν ως εξης....

2Χ p4 2.8 478-768 kingston-gf 5700le 256-80gb wd-elitegroup 865-pe-a

4X cel. 2.4 -512 kingston-gf 5700le 256-40gb wd-elitegroup 865-pe-a

2X cel. 2.0 -512 kingston-gf 5700le 256-40gb wd-elitegroup 865-pe-a

και ολα με οθονη proview 17''

+καλωδια δυκτιου-switch-ηχεια απλα αλλα καλα

thanks προκαταβολικα

Πριν απο κανα 6μηνο ισως και λίγο περισσότερο ένας φίλος άλλαξε απο νετ καφε σε καφέ και πούλησε όλα τα μηχανάκια του τότε τους

amd athlon xp 2.8

με οθονη 17" phillips CRT

512 μνήμη twinmos

80άρη σκληρό WD

vga 9600 pro

κάρτα δικτύου

κάρτα ήχου (sound blaster 5.1 live )

dvd -rom TEAC

ακουστικά

και την δερμάτινη πολυθρόνα που αντιστιχούσε σε κάθε pc

τα έδινε 750€

ενώ το ίδιο μηχάνημα με athlon 2.0 το έδινε 600 € με όλα τα προγράμματα και παιχνίδια που είχαν μέσα τα pc

Τα μηχανάκια δεν είναι καθόλου άσχημα για δουλειές γραφείου, πέρα από serfing στο Internet.

Καλύτερο ίσως μέρο για να ανεβάσεις πωλητήριο το www.fleamarket.gr

Τώρα για τιμές... Δεν τα πάω καλά με Intel. Μάλλον κανένα 450άρι τα Ρ4 και 350άρι τα Celeron.

Κοίτα και τι τιμές βάζουν άλλοι σε παρόμοια συστήματα που σίγουρα θα βρεις στο fleamarket.

thermaltake shark silver

amd 64 3800+

geil 1gb

asus a8n-sli

gigabyte pcx6600gt pci-e 128

q-te 500w

keyboard mouse fingerprint reader -hd 120 wd-19 tft και μου κοστισαν X8 γυρο στα 1000

μου εκανε προσφορα το e-shop :p

Μια χαρά μηχανάκια.

Τα Q-Tec δεν ξέρω αν σε καλύψουν μελλοντικά σε περίπτωση εκμετάλλευσης του SLI.

Πρόσφατα πάντως ενα φίλος άνοιξε ένα καφέ με δέκα περίπου pcακια ,έβαλε qtek τ/φ με sli m/b και vga και δεν εχει προβλήματα.Τα πηρε απο chipshop.gr οι οποίοι του έδωσαν καλύτερες τιμές απο το site για την ποσότητα -του τα παρέδωσαν και του τα έστησαν στο χώρο του σε λειτουργία χωρίς επιπλέον χρέωση.Επίσης του έδωσαν χαρτί με τους δύο πρώτους μήνες on site εγγύηση.

Τα Q-Tec είναι το πως θα σου κάτσουν. Αν είσαι τυχερός τότε όλα καλά.

Αν δεν είσαι....

thermaltake shark silver

amd 64 3800+

geil 1gb

asus a8n-sli

gigabyte pcx6600gt pci-e 128

q-te 500w

keyboard mouse fingerprint reader -hd 120 wd-19 tft και μου κοστισαν X8 γυρο στα 1000

μου εκανε προσφορα το e-shop :p

Θα πεταει το NET cafe!!! :023: :023:

Μονο τα Q-tec με χαλασαν λίγο...

Στο Fleamarket θα μπορεσεις να τα πουλήσεις αν όχι όλα αρκετα απ αυτα!Ισως να φυγουν και με 400-500 ευρω οι P4 και καπως χαμηλώτερα οι celeron...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.