giaretos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2005 αξίζει το κόπο με αυτή τη μητρική (asus a7v880) να παρω ακόμα μια 512 για dual channel?θα κερδίσω τπτ???με ενδιαφέρει κυρίως η κωδικοποιήση video με xvid codec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούνιος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Έχω την ίδια μητρική και έβαλα πριν λίγες μέρες δεύτερο ντιμάκι ραμ για dc αλλά δεν είχα κάνει τεστ για να δω τη διαφορά στο επίπεδο που ζητάς.Σίγουρα κάτι θα κερδίσεις όχι όμως τρομερά πράγματα. Με τις τιμές των 512 αυτόν τον καιρό μάλλον αξίζει ως κίνηση έτσι κι αλλιώς.Σημαντική άνοδο στην ταχύτητα θα δεις αν κάνεις υπερχρονισμό ,καθώς ο επεξεργαστής σου έχει πυρήνα Barton Link to comment Share on other sites More sharing options...
giaretos Ιούνιος 3, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 φίλε μου μπες εκεί που λεεί για overclocking stous amd και απαντησε μου αν θες.δε βοηθάει ο sempron ρε ****το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
volanis1980 Ιούνιος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Εγώ θα έλεγα να την αγοράσεις την extra 512. Τα προγράμματα μετατροπής video χρησιμοποιούν πολλή μνήμη, με ένα γίγα το σύστημά σου θα γίνει πιο "άνετο". Όπως σου είπε και ο schumifer, η τιμές των μνημών έχουν πέσει πολύ και ενδεχομένως το προσεχές διάστημα να ανέβουν. Νομίζω πως θα ήταν μια καλή επένδυση τη δεδομένη στιγμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giaretos Ιούνιος 3, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 ναι αλλα σε dual channel θα τις αναγνωριζει σαν 512 ή σαν 1g?και φιλε volanis τωρα που το πρόσεξα έχουμε την ιδια καρτα tv.ρε ****το μου βγαζει κατι κάθεετες γραμμες(οχι σε ολα τα καναλια) που είναι αρκετά έντονες.κατι παίζει με το βύσμα της κεραιάς.δε πατάει καλά στην είσοδο της κάρτας.Εχεις καμμια ιδέα?το κάνει και σε σένα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
volanis1980 Ιούνιος 3, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Λογικά θα σου αναγνωρίσει 1 γίγα σε dual channel (512+512). Και μόνο για το 1 γίγα εγώ θα την έπαιρνα, ανεξάρτητα από το αν έχεις dual channel ή όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giaretos Ιούνιος 3, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 απλα είχα την εντύπωση οτι χρησιμοποιει τις 2 μνημες σα μια και γραφει και διαβαζει και απο τις 2 ταυτοχρονα οποτε κερδίζεις σε ταχύτητα.όπως στο raid!δες σε παρακαλω και τι σε ρωταω απο πανω volanis Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούνιος 4, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Βάζοντας 512 παραπάνω έχεις 1 γίγα. Τελεία. Εισπνοή. Από ΒιοΣ ρυθμίζεις αν θες dc ή όχι. Τελεία.Εκπνοή. Στο dc η μητρική διπλασιάζει το bandwidth των μνημών. άνω τελεία. αυτό στους ΧΡ δε δίνει τρελά αποτελέσματα αλλά πάντα κάτι δίνει. Σε καμμιά περίπτωση δεν μπορείς να αναιρέσεις το 1+1=2 ή 512+512=1γίγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
volanis1980 Ιούνιος 4, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Όπως στα είπε ο schumifer είναι. Για το tv-tuner που με ρώτησες, δε μου έχει παρουσιάσει τέτοιο πρόβλημα. Άλλα κανάλια τα πιάνω καλά, άλλα λίγο χειρότερα, αλλά κάθετες γραμμές δεν έχω δει. Αν έχεις καλό σήμα στην κεραία τότε μάλλον θα φταίει το βύσμα που όπως λες δεν μπαίνει καλά. Πάρε ένα φις (με 0,30 ευρώ από κάνα ηλεκτρολογείο) και άλλαξέ το, μετά από κάποια χρόνια χρήσης πιθανότατα έχει χαλαρώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulRiver Ιούνιος 4, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Παντως με dual channel δεν κερδιζεις και πολλα , αλλα με την αναβαθμηση σε 1γβ κερδιζεις , οποτε μη το σκεφτεσε , αξιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.