Red-Dragon Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2005 Για σας πηρα τα Χριστουγεννα το V800 και μου φανηκε αρκετα καλο...τι εχετε να πειτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 12, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Τι να πουμε? βασικα ουτε καν ειδα οτι υπαρχει τετοιο τηλεφωνο απο την SE. Πρωην κατοχος S700 και νυν P900 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Ιανουάριος 12, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Μας δίνεις κανένα λινκ για να το δούμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 12, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 V800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Ιανουάριος 12, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Ευχαριστώ. Ωραίο φαίνεται αλλά αν δεν κάνω λάθος οι full 3G υπηρεσίες (live video etc.) δεν έχουν έρθει στην Ελλάδα ακόμη. ’ν ναι τότε μου φαίνονται χωρίς ουσία όλα τα καλούδια που έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 12, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από yaputzis Ευχαριστώ. Ωραίο φαίνεται αλλά αν δεν κάνω λάθος οι full 3G υπηρεσίες (live video etc.) δεν έχουν έρθει στην Ελλάδα ακόμη. Εχουν ερθει και παρεχονται κανονικα απο την Vodafone τουλαχιστον. Το θεμα ειναι οτι αν εχεις ενα προβλημα και παρεις στο κεντρο εξυπηρετησης πελατων ειναι σαν να τους μιλας για την ευρεση νερου στον Αρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Ιανουάριος 12, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Έχουν έρθει; Έχω μείνει πίσω απ' ότι φαίνεται. Ακόμη είναι η αρχή για το 3G οπότε είδομεν σύντομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPa-ZorD Ιανουάριος 14, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Καλό είναι αλλά πολύ χοντρό ρε c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 14, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Ζαχο το S700 δεν ηταν καλο κ το αλλαξες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red-Dragon Ιανουάριος 19, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 αν δεν κανω λαθος και εγω οι υπερεσιες 3G εχουν ερθει απλα τωρα εχουν μονο Αθηνα και Θεσσαλονικη κεραιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 19, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Ζαχο το S700 δεν ηταν καλο κ το αλλαξες?? :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 19, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Samael :...: Σορρυ τωρα το ειδα. Το S700....κορυφαιο τηλεφωνο... 600 με δωρο το Handsfree για ενα τηλεφωνο που: 1)Πατουσες το κουμπι για να απαντησεις στην κληση, και ανοιγε την γραμμη μετα απο 3-4 δευτερα. Φυσικα ηταν αρκετος χρονος ωστε ο αλλος να βαρεθει να περιμενει και να στο κλεισει. 2)Εχανε συχνα πυκνα την συνδεση με το Bluetooth handsfree, μεχρι που σε καποια φαση, δεν το εβρισκε και καθολου. 3)Εκανε συχνα-πυκνα, restart μονο του. Οταν το χρησιμοποιουσες. Αν το ειχες ακουμπησμενο καπου απλα ειχε σημα. 4)Αρκετα αργο μενου, και ακομα χειροτερα στο μενου με τις φωτογραφιες...Απλα περιμενες το ουισκυ να ωριμασει 5) Και το κορυφαιο ολων, μετα απο αναβαθμιση στην Sony Ericsson, ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ Ολοι μου ελεγαν οταν το πηρα, δεν πειραζει κρατησε το μεχρι να βγει νεο firmware. Θα τα διορθωσουν τα bugs. Η απαντηση μου ηταν σαφης και λιτη νομιζω: ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ 600 για ενα τηλεφωνο, για να περιμενω να βγαλουν firmware. Αν δεν μπορεις να βγαλεις ενα τηλεφωνο στην αγορα το οποιο να δουλευει σωστα, απλα ΜΗΝ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ. Αει σιχτηρ, συγχυστικα παλι. Ετσι το ανταλλαξα με ενα P900i και 200 στο χερι, χωρις να δωσω το bluetooth handsfree, το οποιο δουλευει κορυφαια με το P900i. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 19, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Kαλη φαση..... Σορρυ που σε εκανα να το θυμηθεις κ σε συνχισα :mobile1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red-Dragon Φεβρουάριος 3, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 ξέχασα να ρωτήσω το έχει κανεις? γιατι θέλω να του κάνω καποιες ερωτήσεις και για να μην περιαυτολογώ σας κανε ενα paste του email που εστειλα στην vodafoneΓεία σας,πρόσφατα εχω πάρει απο ένα κατάστημα σας στον Έβρο το Sony Ericsson V800 3G και παρατήρησα οτι όταν πάω να στείλω ενα mms σε κάποιες φορές το στέλνει και σε κάποιες οχι λοιπόν...1)έχω ενεργοποιημένα τα mms όπως και οι αλλοι χρήστες που προσπαθώ να τα στείλω2)όλες οι ρυθμήσεις ειναι εντάξει συνφωνα με δικές τηλεφωνικές συμβουλές3)οι αλλοι χρήστες (που έχουν αλλου είδους συσκευές)μπορούν και στέλνουν (και σε μένα)mms4)επέλεξα πλήθος συσκεύων απο φίλους για σιγουρία οτι δεν στέλνει σε ορισμένα (έστειλα σε 14 ατομα και μονο μια συσκευή τα δέχτηκε)τώρα ποτε μπορώ να στείλω εγώ...Παρατήρησα πως απο τις ήδη αποθηκευμένες εικόνες που είχε το κινητό έστελνε ενώ όταν πάω να στείλω μια εικόνα απο αυτές που έβγαλα απο την κάμερα μου και τις έχω αποθηκευμένες δεν στέλνειη διαδικασία που έκανα ειναι να δημιουργω mms να βάζω την εικόνα και να την στέλνω και αυτοματα παει στα εξερχόμενα...εκει που λεει (το μύνημα περιμένει στην ουρα να σταλεί)μετα απο περίπου 5 λεπτά μου λεει οτι ακυρώθηκε και να κοιτάξω τις ρυθμήσεις.Επισκεύτηκα ενα κατάστημα σας στην Καβάλα οπου σπουδάζω και μου είπαν οτι και αλλοι χρήστες έχουν το ιδιο πρόβλημα με το ίδιο κινητό.Θα περιμένω απάντηση σας αν ειναι δυνατον στο email μου και αν ήταν εθικτο να πάρω συμβουλές απο την εταιρία της Sony ericsson.Ευχαριστώ που με ακούσατε :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Φεβρουάριος 4, 2005 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Ε καλα επειδη επεσες σε ενα ελλατωματικο κομματι δεν σημαινει και οτι ειναι μαπα το κινητο. Και εγω S700 εχω και δεν εχω κανενα προβλημα απο αυτα που αναφερεις (εκτος apo to bluetooth οπου δεν εχω ακουστικο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red-Dragon Φεβρουάριος 4, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 γι αυτο ακριβώς έγραψα αυτο το τοπικ γιατι το κινητο δεν ειναι ελατωματικό φίλε μου μεχρι στιγμής ολοι που έχουν το ίδιο κινητό και τους ρώτησα έχουν το ίδιο πρόβλημα.Οπότε μην το ρίχνεται στην εύκολη απάντηση ¨ελα μωρέ ελατωματικό ηταν πανε αλαξετο¨ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red-Dragon Φεβρουάριος 10, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Σορρυ τωρα το ειδα. Το S700....κορυφαιο τηλεφωνο... 600 με δωρο το Handsfree για ενα τηλεφωνο που: 1)Πατουσες το κουμπι για να απαντησεις στην κληση, και ανοιγε την γραμμη μετα απο 3-4 δευτερα. Φυσικα ηταν αρκετος χρονος ωστε ο αλλος να βαρεθει να περιμενει και να στο κλεισει. 2)Εχανε συχνα πυκνα την συνδεση με το Bluetooth handsfree, μεχρι που σε καποια φαση, δεν το εβρισκε και καθολου. 3)Εκανε συχνα-πυκνα, restart μονο του. Οταν το χρησιμοποιουσες. Αν το ειχες ακουμπησμενο καπου απλα ειχε σημα. 4)Αρκετα αργο μενου, και ακομα χειροτερα στο μενου με τις φωτογραφιες...Απλα περιμενες το ουισκυ να ωριμασει 5) Και το κορυφαιο ολων, μετα απο αναβαθμιση στην Sony Ericsson, ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ Ολοι μου ελεγαν οταν το πηρα, δεν πειραζει κρατησε το μεχρι να βγει νεο firmware. Θα τα διορθωσουν τα bugs. Η απαντηση μου ηταν σαφης και λιτη νομιζω: ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ 600 για ενα τηλεφωνο, για να περιμενω να βγαλουν firmware. Αν δεν μπορεις να βγαλεις ενα τηλεφωνο στην αγορα το οποιο να δουλευει σωστα, απλα ΜΗΝ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ. Αει σιχτηρ, συγχυστικα παλι. Ετσι το ανταλλαξα με ενα P900i και 200 στο χερι, χωρις να δωσω το bluetooth handsfree, το οποιο δουλευει κορυφαια με το P900i. Ας συνχηστώ και γω τωρα λιγο με τον φιλο.... εστειλα email μου ειπαν να παω σε καποιο κοντινο καταστημα S E και να το παω εκει και μαλλον θα το στειλουν για αναβαθμηση (τωρα μιλαμε για καινουργιο κινητο 3G 420 με συνδεση) :wall: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: πιστευω οτι το ιδιο με σενα θα γεινει...δηλαδη δεν θα γεινει ΤΙΠΟΤΑ. Θα το τραβηξω οσο μπορω το σχοινι παντος μεχρι και νομικα αν χρειαστει αλλιως μεχρι να λειξει η εγγυηση θα το στελνω συνεχεια για αντικατασταση Εμαθα οτι τα αποσυρανε απο την αγορα :rant: :rant: και πριν τα χριστουγεννα αποσυρανε ακομη ενα μοντελο η sony...καλα μας κοροιδευουν ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Φεβρουάριος 10, 2005 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Καπου διαβασα οτι η vodafone ανακληση ολων των V800 μαλλον για αναβαθμιση του λογισμικου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red-Dragon Φεβρουάριος 10, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 σοβαρα?????????????? :giveup: με ξενερωσες...φφφ θα παω να ρωτησω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.