Red-Dragon Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2005 Armies of Exigo παιδία για μένα δεν ειναι ενα απο τα κορυφαια στρατηγικης παιχνιδια οποιος ξερει τιποτα για κολπακια καλο θα ειναι αν θελει να τα πει Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 12, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 το warcraft 3 το επαιξες? γιατι ειναι δλδ η αντιγραφη η ιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red-Dragon Ιανουάριος 13, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 οχι δεν το εχω παιξει αλλα εχω ιδεα απο το game play του δηλαδη ξερω πως παιζεται...θα το παρω να το δω και αυτο εχω ακουσει πολυ καλα λογια αλλα δεν χριαζοταν καποτε θα το επερνα blizzard power¨ βγαζει μαματα παιχνιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 13, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 απλα το συγγεκριμενο παιχνιδη ειναι το warcraft 3 με αλλους χαρακτηρες και διαφορετικο σεναριο κλαιν μαιν δλδ αλλα δεν μπορει να φτασει το warcraft 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dennis Ιανουάριος 14, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Ontos to Armies of exigo einai to WC3 me poli kalitera grafika, mexri kai h apostoles einai sxedon oi idies, alla einai poli kalo strategy.Egw pantws prepei na paw me to Dawn of War to opoio einai gamato. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιανουάριος 14, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 καλός ήρθες στο thelab Dennis. γράψε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish τα ελληνικά, σύμφωνα με τους κανόνες του forum. Διόρθωσε τα post σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 15, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 ουτε καλητερα γραφικα εχει βρε φιλε μου. το ιδιο ακριβος ειναι. αφου δεν πιστευο να εχουν κατση να ασχοληθουν καθολου με την "μηχανη" ακομα μια αρπαχτη για την ea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dennis Ιανουάριος 15, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 07:59] ουτε καλητερα γραφικα εχει βρε φιλε μου. το ιδιο ακριβος ειναι. αφου δεν πιστευο να εχουν κατση να ασχοληθουν καθολου με την "μηχανη" ακομα μια αρπαχτη για την ea zyx, καλητερα γραφικα εχει, και μαλιστα πολυ καλητερα., και σαν gameplay είνα πολυ καλητερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 15, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 ενταξη γνωμη σου. αλλα μπορεις να με πεις σε παρακαλο τι ενοεις καλυτερο gameplay? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DsLmaNiaC Ιανουάριος 15, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 Πάντως στο gamespot το warcraft έχει βαθμολογία πάνω από 9 και το Armies of Exigo 6.7. Δεν ξέρω αν αυτό λέει πολλά, αλλά σε γενικές γραμμές το gamespot το εμπιστεύομαι. Συνήθως οι βαθμολογίες ανταποκρίνονται στην ποιότητα του παιχνιδιού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 15, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 εγω παντος πρην βγη ειχα δει καποιες φωτο ειχα διαβαση και κατι σε ελληνικο περιοδικο... λεω ωραια ενδιαφερον παιχνιδακη. μολις το ετρεξα και ειδα την εισαγωγη εντυποσιαστικα μπορο να πω. με το που ειδα στη συνεχια το video για να ξεκινησει η ιστορια με μπηκαν ψηλη με τα γραφικα του game και με την κινησει απο τις μπερτες τον στρατιωτον και λεω τη μου θυμηζει.... μπαινω στο game και λεω αστα.....εγω πιστευο το 6.7 δικαιολογιται απολυτα. απο πολες αποψης 1 ειναι οτι και το tetris πχ θα επερνε 10 τωρα αν εβγενα και αλαζα τα χρωματα και τα σχιματα απο το παιχνιδη η βαθμολογια θα ηταν αισχρη. αλλα η μηχανη του war3 ειναι παλια δεν δικαιολογιτε παιχνιδη σχεδον 2005 ετσι για 9 βαθμολογιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.