Afanas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2005 Τι ωραία αρχή!Από το πρώτο μου post ζητάω βοήθεια!Σκεπτόμενος το WaterCooling μπήκα αλλά αυτό προέκυψε!Βασικά δε ξέρω κατά πόσο είναι πρόβλημα, πάντος εγω ανησυχώ.Πριν από 2-3 εβδομάδες πήρα 2 σκληρούς (80GB Western Digital Sata) και τους έχω τοποθετήσει στον ενσωματωμένο Promise της μητρικής μου (Asus P4P800-Dlx)σε Stripe . Αρχικά όλα πήγαιναν καλά αλλά τώρα (2-3 βδομαδες μετα την αγορα) και ανα τακτά χρονικά διαστήματα (μισό-ένα λεπτό) ακούγεται από τον ένα ή και τους δύο δίσκους (δε το έχω προσδιορίσει) ενας θόρυβος τζζζζζζζζ ο οποίος σταματά μόλις μπώ σε κάποιο φάκελο που είναι πάνω σε αυτούς!! Και τώρα το κάνει Τι να κάνω ,έχω πρόβλημα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ERMOULIS1442169073 Ιούνιος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Τούς έχεις στερεώσει καλά τους δίσκους πάνω στο κουτί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Afanas Ιούνιος 3, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Ναι είναι στερεωμένοι καλά το έχω τσεκάρει αυτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Ιούνιος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Κατεβασε απο Εδω το διαγνωστικο προγραμμα της WD και κανε ενα τσεκαρισμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Afanas Ιούνιος 4, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Τα πέρασε όλα τα διαγνωστικά αλλά ο θόρυβος δε λέει να σταματήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.