Jump to content

Πρόβλημα με ρολόι- Γνώμες;

Makis Hourdakis

Recommended Posts

Το ξέρω οτι είναι κάπως άκυρο το Thread αλλά... Λοιπόν. Τον Αύγουστο πήρα ένα καινούριο ηλεκτρονικό ρολόι χεριού CASIO και εδώ και κανένα μήνα δεν φαίνονται τα pixels ή αχνοφαίνονται άμα το βλέπεις φάτσα παρά μόνο αν το βλέπεις από το πλάι (τύφλα να 'χουν οι TFT :hehe: ) φαίνονται. Το πήγα λοιπόν στο ρολογά που το πήρα (ο οποίος εδώ που τα λέμε δεν ξέρει και πολλά. Ο γιός του τα κοιτάζει τα ηλεκτρονικά), το άφησα λίγες μέρες να το δεί και όταν πήγα να το πάρω μου είπε οτι έχει σπάσει ο κρύσταλλος και δεν καλύπτεται από την εγγύηση. Ωστόσο λέει να του το πάω αυτές τις μέρες που θα ανέβει Αθήνα να το πάει στην CASIO να το φτιάξουν και θα κοιτάξει λέει να μη μου πάρει τπτ (είναι κάπως γνωστός)... Κατά πόσο είναι δυνατόν να έχει σπάσει ο κρύσταλλος και να δουλεύει;

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

εδώ και κανένα μήνα δεν φαίνονται τα pixels ή αχνοφαίνονται

Φίλε Μάκη,

Ορμώμενος από το προηγούμενο thread σου, τολμώ να ρωτήσω:

Μήπως παίζει να έχεις χάσει τα γυαλιά σου ''εδώ και κανένα μήνα'' και να μην το έχεις πάρει χαμπάρι;

Φιλικά

SPC

:p

Καρά LOL ρε SPC! Το περίμενα οτι κάποιος θα σχολίαζε! :p

Πάντως το ποηγούμενο πρόβλημα μου το έβγαλε σήμερα ενώ το άλλο είναι πολύ καιρό και έχω και μαρτυρίες άλλων οπότε μπορώ να πιστεύω οτι είμαι εντάξει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.