Jump to content

Σφαλμα κυκλικου πλεονασμου!

sozirarak

Recommended Posts

Εχω ενα cd (data) το οποιο οταν παω να το κανω copy στον σκληρο μου βγαζει σφαλμα κυκλικου πλεονασμου. Ξερω οτι δεν εχω ελπιδες αλλα μηπως ξερει κανεις καποιο τροπο να το κανω copy και να το σωσω γιατι μου χρεαζεται? (το cd δεν φαινεται να εχει γρατζουνιες)

1 στις 4 εχω καταφερει να το διαβασω χρησιμοποιωντας διαφορετικα προγραμματα (total commander, windows explorer κλπ) αλλα 3 στις 4 "τον πινω κλαρινο".... :040: :040: :040:

Δοκιμασε να το διαβασεις σε pio mode, και χρησιμοποιησε καποιο προγραμμα τυπου isobuster το οποιο θα κανει ignore οποτε ελπιζεις το εν λογω στοιχειο που θα "προσπεραστει" δεν ειναι εξεχουσης σημασιας (αν μιλαμε για video file etc)

Δοκίμασε και κάποια προγράμματα που κάνουν αυτο ακριβώς το πράγμα , να διαβάζουν κατεστραμένα ψδ. Πχ to Bad CD Repair Pro 3.05. Για να είμαι ειλικρινς όμως δεν το έχω δοκιμάσει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.