sozirarak Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2005 Εχω ενα cd (data) το οποιο οταν παω να το κανω copy στον σκληρο μου βγαζει σφαλμα κυκλικου πλεονασμου. Ξερω οτι δεν εχω ελπιδες αλλα μηπως ξερει κανεις καποιο τροπο να το κανω copy και να το σωσω γιατι μου χρεαζεται? (το cd δεν φαινεται να εχει γρατζουνιες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούνιος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 1 στις 4 εχω καταφερει να το διαβασω χρησιμοποιωντας διαφορετικα προγραμματα (total commander, windows explorer κλπ) αλλα 3 στις 4 "τον πινω κλαρινο".... :040: :040: :040: Link to comment Share on other sites More sharing options...
_daemon_ Ιούνιος 1, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 το cd δεν φαινεται να εχει γρατζουνιες, αλλά κάποια πατάτα έχει γίνει όταν γραφόταν. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις λες bye bye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Ιούνιος 1, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Δοκιμασε να το διαβασεις σε pio mode, και χρησιμοποιησε καποιο προγραμμα τυπου isobuster το οποιο θα κανει ignore οποτε ελπιζεις το εν λογω στοιχειο που θα "προσπεραστει" δεν ειναι εξεχουσης σημασιας (αν μιλαμε για video file etc) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Ιούνιος 1, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 ναι isobuster και από μενα. κάνει καλή δουλειά.hemispasm τι εννοείς με αυτό? Δοκιμασε να το διαβασεις σε pio mode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Ιούνιος 1, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Απλα να ριξει το trasnsfer mode απο DMA σε PIO και να δοκιμασει να το διαβασει Link to comment Share on other sites More sharing options...
sozirarak Ιούνιος 1, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Με boot σε dos και copy απο κει λες να γινει κατι ή μπα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Ιούνιος 1, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Δεν νομιζω αλλα δε χανεις τιποτα να δοκιμασεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούνιος 2, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Bad Copy η τελευταία σου ελπίδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιούνιος 2, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Δοκίμασε και κάποια προγράμματα που κάνουν αυτο ακριβώς το πράγμα , να διαβάζουν κατεστραμένα ψδ. Πχ to Bad CD Repair Pro 3.05. Για να είμαι ειλικρινς όμως δεν το έχω δοκιμάσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
beisnikos_spi Ιούνιος 2, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Το είχα πάθει και εγώ αυτό σε ένα επανεγράψιμο cd το οποίο υποστήριζε μέχρι 4χ ταχύτητας και γράφτηκε από έναν φίλο μου στα 8χ....Τελικά το έκανα σουβέρ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.