Necro Δεκέμβριος 27, 2007 Author #307 Δεκέμβριος 27, 2007 είμαι μια εναλακτική πρόταση και είναι πειραγμένοι...
slaught Δεκέμβριος 27, 2007 #308 Δεκέμβριος 27, 2007 Τους ειχα παλια σε ατι γι αυτο ρωτησα! Σε nvidia κανουν τπτ?Γιατι η nvidia εχει καλους drivers.Υ.Γ πως να εκτιμησεις καποιον που το site του εχει bug........!!!!!!!!!!!
Necro Δεκέμβριος 27, 2007 Author #309 Δεκέμβριος 27, 2007 really? nod δε βρήκε τίποταEDIT: διαγράφηκε το λινκ μέχρι να εκτιμηθεί η κατάσταση
Γιάννης_84 Ιανουάριος 3, 2008 #310 Ιανουάριος 3, 2008 Παίδες θα κάνω μία ολίγον noob ερώτηση για τους nvidia vga drivers. Απαντήστε για τους ati catalyst αν ξέρετε γιατί με ενδιαφέρει και αυτό.Χρειάζεται οπωσδήποτε απεγκατάσταση των παλιών drivers για να εγκατασταθούν οι καινούριοι ή γίνεται και "από πάνω" χωρίς να υπάρχει κάποιο μεινόκτημα-παρενέργεια; Το ρωτάω γιατί οι δύο επανεκκινήσεις του υπολογιστή μου φαίνονται πολλές.Έχει κάνει κάποιος σύγκριση των δύο μεθόδων;
Necro Ιανουάριος 4, 2008 Author #311 Ιανουάριος 4, 2008 Παίδες θα κάνω μία ολίγον noob ερώτηση για τους nvidia vga drivers. Απαντήστε για τους ati catalyst αν ξέρετε γιατί με ενδιαφέρει και αυτό.Χρειάζεται οπωσδήποτε απεγκατάσταση των παλιών drivers για να εγκατασταθούν οι καινούριοι ή γίνεται και "από πάνω" χωρίς να υπάρχει κάποιο μεινόκτημα-παρενέργεια; Το ρωτάω γιατί οι δύο επανεκκινήσεις του υπολογιστή μου φαίνονται πολλές.Έχει κάνει κάποιος σύγκριση των δύο μεθόδων;Ο καλύτερος τρόπος δεν είναι απλά να απεγκαταστήσεις τους drivers και να περάσεις εκ νέου τους καινούργιους, αλλά στο ενδιάμεσο να χρησιμοποιήσεις και κάποιο πρόγραμμα για να καθαρίσεις τα ίχνη των drivers στο σύστημα.Όπως και να έχει ΝΑΙ: Απεγκαθιστάς τους drivers, restart, εγκαθιστάς τους νέους, restart. Μη τα φοβάσαι τα restart.
Stelaras Ιανουάριος 4, 2008 #313 Ιανουάριος 4, 2008 Ποτε δε μπηκα στη διαδικασια του uninstall & reinstall . Παντα upgrade οι drivers (και χωρις προβληματα ) .
Spyrus Ιανουάριος 4, 2008 #314 Ιανουάριος 4, 2008 Kαι εγώ πάντα τους περνώ από πάνω χωρίς κανένα πρόβλημα.Μόνο αν αλλάζω από ati σε nvidia και το αντίθετο τους καθαρίζω.Αλλά δε βάζω modded οπότε εκεί ίσως και να θέλει πάλι καθάρισμα.
slaught Ιανουάριος 4, 2008 #315 Ιανουάριος 4, 2008 really? nod δε βρήκε τίποταEDIT: διαγράφηκε το λινκ μέχρι να εκτιμηθεί η κατάστασηΔεν ειπα ιος ειπα οτι η σελιδα εχει bug !Προγραμματηστικό λάθος
Γιάννης_84 Ιανουάριος 4, 2008 #316 Ιανουάριος 4, 2008 Ποτε δε μπηκα στη διαδικασια του uninstall & reinstall . Παντα upgrade οι drivers (και χωρις προβληματα ) . Kαι εγώ πάντα τους περνώ από πάνω χωρίς κανένα πρόβλημα.Μόνο αν αλλάζω από ati σε nvidia και το αντίθετο τους καθαρίζω. Αλλά δε βάζω modded οπότε εκεί ίσως και να θέλει πάλι καθάρισμα. ΟΚ τέτοια ήθελα να ακούσω
Necro Ιανουάριος 4, 2008 Author #317 Ιανουάριος 4, 2008 Δεν ειπα ιος ειπα οτι η σελιδα εχει bug !Προγραμματηστικό λάθος Ποιο ήταν αυτό? θεωρήσα πιο λογικό να είχε κάτι άλλο παρά bug
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.