Jump to content

Drivers Forceware&Modded

Necro

Recommended Posts

81.82 με ολοκαίνουργιο nvidia panel και αύξηση επιδόσεων σύμφωνα με πάρα πολλούς χρήστες!

• Replies 379
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...
Ρε παιδιά εγώ θέλω να βάλω 64bit win (AMD) και έχω την 6600GT της Asus. Βρήκα τους 78.01 μόνο για 64... Είναι καλοί; Έχετε να μου πείτε καλύτερο;;

Ευχαριστώ

εφόσον θες για win64 τότε δες στο αρχικο ποστ ποιοι κάνουν για win64 και κανε μια βολτα προς guru3d.com πηγαινε nvidia drivers και δες ποιους εχει ..στο forum τους μπορείς να δεις και την αξιοπιστία των drivers

νεοι 81.85 beta της nvidia διόρθωσαν κάποια bugs στο BF2 και γενικά ίσως να αξίζουν το download ;)

όντως με πρόλαβες :) αλλά οι οδηγοί δεν είναι βετα, μάλιστα είναι whql tested...

...ακόμη πάντως έχουν τον 6.25 βετα για nforce3...καλά θα ήταν να έβγαζαν καινούριους οδηγους και γι αυτή τη πλατφόρμα...

οκ ρε xD ......! τώρα για nforce δε ξέρω τι παίζει , αν θες βάλε μερικούς οδηγούς εδώ ή φτιάξε και άλλο tread ;)

κάνε δοκιμές, και να θυμάσε ότι γράφω είναι ενδεικτικό καθώς οι drivers έχουν διαφορετικά αποτελέσματα απο σύστημα σε σύστημα !

Εμένα αν και δεν είδα τπτ τρελές διαφορές με τους 81.85, εξακολουθεί το 8x AA forced να μην δουλεύει με το BnW2.....για την ακρίβεια δε δουλεύει καθόλου ΑΑ....στο δε ΑΟΕΙΙΙ δουλεύει το 4x (χάλια μαύρα) μέσα απ το game όμως...το forced 8x πάλι δεν.

+50 ποντους στο 3dmark05

Tιποτα σημαντικο

Θα ξαναβαλλω παντως τους παλαιότερους λογω μη καλης λειτουργιας του riva tuner με τουε νεους(81.85)

λογω μη καλης λειτουργιας του riva tuner με τουε νεους(81.85)

Μια χαρά δουλεύει, άστο να λέει :006:

Με το ΑΑ καμιά λύση-κόλπο-φουστιά :093: ?

κάτι παιζόταν με το ΑΑ πήγαινε στα φορουμς του γκουρου να δεις .......μπράβο ρε indiana nice score ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.