dfragos Ιανουάριος 14, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Η καλύτερη λύση είναι να ρίξεις μια κρυπτογράφηση στο filesystem και να τους αφήσεις μετά να ψάχνονται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Ιανουάριος 14, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Ειδατε το BLADE TRINITY? Ειδατε τη εκανε στα κομπιουτερ οταν του την επεσε το FBI? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιανουάριος 14, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Οχι! Για λεγεεε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιανουάριος 14, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 ....Φανη.....καπου εχω στο σπιτι original Win NT Server ...και MS Office 2000 ....αλλα ειμαι στο ψαξιμο......θα σου πω οταν ειναι.... P.S Δεν ξερω αν σου κανουν τα server ...αλλα παντως τo office ειναι σφαγισμενο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 14, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Όσο για το λίνουξ ,τον bootloader σε δισκέτα τον έχω βάλει.Οπότε απλά τη σπρώχνω και τελειώνει το θέμα.Έλα όμως που μπορεί να ελέγξουν τα ... "αντίγραφα σφαλείας"...!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιανουάριος 14, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από mortisboy ....Φανη.....καπου εχω στο σπιτι original Win NT Server ...και MS Office 2000 ....αλλα ειμαι στο ψαξιμο......θα σου πω οταν ειναι.... P.S Δεν ξερω αν σου κανουν τα server ...αλλα παντως τo office ειναι σφαγισμενο... Κωστη αν και οποτε μπορεις στειλε μου ενα πμ με τιμες, και ποτε και που να βρεθουμε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.