Jump to content

Που θα τα βρω ολα αυτα ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ?

fanisk

Recommended Posts

Παιδες εχω ενα θεμα πολυ SOS, πρεπει μεχρι το Σαββατο να βρω και να αγορασω ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ, οχι κοπιες τα παρακατω...

Ο λογος ειναι πολυ σοβαρος..

-MS WIN NT

-MS WIN 98SE

-MS WIN MILLENIUM

-MS OFFICE 2000 GREEK

-MS OFFICE XP PRO ENG

Σας θερμοπαρακαλω οποιος γνωριζει που θα τα βρω ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ, οχι κοπιες κλπ, δλδ να τα ΑΓΟΡΑΣΩ θα σας ημουν ευγνωμων...

SPC μηπως ξερεις εσυ?

Παρακαλω απαντηστε αμεσα!!

ΥΓ:Δεν κανω πλακα, και δεν θα ηθελα να γινουν ακυρα σχολια...

Παιδες να ειστε καλα! Χαρη στον SPC μεχρι στιγμης βρηκαμε τα:

-MS WIN 98SE

-MS WIN MILLENIUM

-MS OFFICE XP PRO ENG

Φιλε ram-raider θα ηθελα να τα βρω ολα μαζι ωστε να μην τρεχω...αν οχι σου εχω στειλει πμ και σε ευχαριστω πολυ!

Ααα τα windows ΔΕΝ ειναι για μενα...

Δεν μπορώ να βοηθήσω, αλλά με τρώει η απορία τι τα θέλεις original.

Αφού ως γνωστό τα "λογοκρισία" είναι καλύτερα, δεν χρειάζονται και registration.

Mήπως περιμένεις πέσιμο απο τίποτα comando.

Χαχαχα Malkav, οπως ειπα κ ξαναλεω δεν ειναι για μενα...ουτε κ για τους γονεις μου τελικα-λαθος νομιζα..-(που δεν πολυ χρησιμοποιουν το laptop..και σε αυτο ειναι ολα αυθεντικα) αλλα για ενα φιλο που εχει προβλημα και τα χρειαζεται...

Να σου πω την αληθεια κ εγω για comandos σκεφτηκα...αλλα εγω την εξυπηρετηση θελω να κανω κ απο εκει κ περα δεν με αφορα...

Προς θεου δεν περιμενω εγω comandos...εκτος και αν την πεφτουν και στους μαθητες?...

colt3003 αυριο ενας φιλος θα μου φερει τα ΝΤ4 Workstation...αν δεν μου κανουν, θα σου στειλω πμ!

Μάλλον έχει φάει την επιδρομή και τώρα πρέπει να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία κατοχής. Το καλό είναι ότι ακόμα δεν ψάχνουν να δούνε αν είσαι ο πραγματικός ιδιοκτήτης, αλλά όπως ξέρετε είναι πολύ εύκολο να το διαπιστώσουν.

Οι έλεγχοι είναι δειγματοληπτικοί, οπότε μην παραξενευτείτε αν σας χτυπήσει κάποιος το κουδούνι μια μέρα.

Αρχική απάντηση από tristeno

Μάλλον έχει φάει την επιδρομή και τώρα πρέπει να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία κατοχής. Το καλό είναι ότι ακόμα δεν ψάχνουν να δούνε αν είσαι ο πραγματικός ιδιοκτήτης, αλλά όπως ξέρετε είναι πολύ εύκολο να το διαπιστώσουν.

Οι έλεγχοι είναι δειγματοληπτικοί, οπότε μην παραξενευτείτε αν σας χτυπήσει κάποιος το κουδούνι μια μέρα.

Κ εγω το ιδιο σκεφτομαι...

Φανη τι κανουμε με τη δισκετα??:o:D

Μπουτάρεις με linux, lol... αλλά και πάλι σου λέω, δεν υπάρχει περίπτωση να σκάσει σε σπίτι κάποιος και να έχει την απαίτηση να του ανοίξεις το pc , να δει τι έχεις και να πρέπει να αποδείξεις αν είναι γνήσια..... θα πρέπει να υπάρχει προηγούμενο και να σου έρθουν συστημένοι.

Αρχική απάντηση από RootX

Μπουτάρεις με linux, lol... αλλά και πάλι σου λέω, δεν υπάρχει περίπτωση να σκάσει σε σπίτι κάποιος και να έχει την απαίτηση να του ανοίξεις το pc , να δει τι έχεις και να πρέπει να αποδείξεις αν είναι γνήσια..... θα πρέπει να υπάρχει προηγούμενο και να σου έρθουν συστημένοι.

Χεχε ναι εχεις δικιο...:p :p :p :p

Το προηγούμενο το βλέπουν από τα downloads.

Δεν είναι τόσο αστεία τα πράγματα. Και την εισαγγελική εντολή μπορούν να την έχουν εύκολα. Έχουν επισκεφτεί αρκετούς φοιτητές εδώ στην Αγγλία και το θέμα είναι ότι οι έλεγχοι είναι τυχαίοι (έτσι φαίνεται να είναι).

Αν με μια δισκέτα μπορείτε να εξαφανίσετε όλα τα backup και CD/DVD την θέλω και εγώ!

Αρχική απάντηση από tristeno

Το προηγούμενο το βλέπουν από τα downloads.

Δεν είναι τόσο αστεία τα πράγματα. Και την εισαγγελική εντολή μπορούν να την έχουν εύκολα. Έχουν επισκεφτεί αρκετούς φοιτητές εδώ στην Αγγλία και το θέμα είναι ότι οι έλεγχοι είναι τυχαίοι (έτσι φαίνεται να είναι).

Αν με μια δισκέτα μπορείτε να εξαφανίσετε όλα τα backup και CD/DVD την θέλω και εγώ!

Δεν ξέρω πόσο αθώοι ήταν οι φοιτητές που αναφέρεσαι, αλλά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.... και βγαίνει εύκολα εισαγγελική εντολή? nope.

Τέλος πάντων, ο καθένας πράτει όπως νομίζει καλύτερα..... αλλά δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα για τους ιδιώτες.

Εντάξει, καλά θα είναι να πέρνουμε(στο μέτρο του δυνατού) τις προφυλάξεις μας....Αλλά αν δεν υπάρχουν υπόνοιες για εμπορία παράνομου λογισμικού, το βρίσκω τραβηγμένο να σου την πέσουν σπίτι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.