fonzi Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2005 Στο site της thermalright λέει για την 120: LANPARTY UT nF4 Ultra-D First PCI-e slot blocked by Heatpiples H dfi εχει πρώτα 1 PCI-e x4 και μετά PCI-e x16 (όπου έχω και την vga).H 120 θα εμποδίζει την 4x;Εχει δοκιμάσει κάποιος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piratis Μάϊος 31, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 ναι όπως και να την βάλεις( μπαίνει με δύο διαφορετικούς τρόπους διευθύνσεις ) θα καλύπτει την πρώτη pcie θύρα. τώρα τι τύπου κάρτες θα μπαίνουν στο μέλλον εκεί δεν ξέρω. ακόμα αν θες να βάλεις τις μνήμες στο 2-4 πρέπει να μην είναι πολύ ψηλές όπως κάποιες corsair γιατί δεν θα χωράνε από κάτω. αν την τοποθετήσεις με κατεύθυνση τα heatpipes πάνω μπαίνουν όλες αλλά στις θέσεις 1-3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Μάϊος 31, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Την έχεις;Καλή είναι;Με τι fan?Tην βρίσκω 54 ευρώ τελική στην πόρτα μου και λέω να την χτυπήσω.Τόσο έρχεται (λόγω μεταφορικών) και η χπ-90. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piratis Μάϊος 31, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 ναι την έχω. και μόνο που παίρνει 12αρη ανεμιστήρα την κάνει μοναδική. ακόμα ελαφριά και σταθερή καμία σχέση με τέρατα του 1 κιλού να κρέμονται σαν δύδιμοι πύργοι. για τις επιδόσεις να είμαι ειλικρινείς δεν το έχω ψάξει παρά ελάχιστα να το συγκρίνω με το τι βγάζουν άλλες. ανεμιστήρα είχα από πριν ένα coolermaster που κυριολεκτικά δεν άκουγες τίποτα αδύναμος όμως και ανέβηκαν αρκετά οι θερμοκρασίες τώρα που καλοκαίριασε και πήρα ένα thermatake που ανεβάζει μέχρι 1800. τώρα τον έχω στα 1400 με idle 31 και full load 38. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Μάϊος 31, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Thermaltake UFO Fan#1 Green γύρω στα 15 ευρώ με 38mm ύψος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piratis Μάϊος 31, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 σορυ δεν θυμάμαι μοντέλο και έχω πετάξει το κουτί. 12αρης με leds 9 ευρώ περίπου από multirama. ίσως στην Αθήνα να βρεις τίποτα καλύτερο από ανεμιστήρες ψάξτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Μάϊος 31, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 για τον καινούριο σου λέω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piratis Μάϊος 31, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 ΟΚ για τον thermatake σου έγραψα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιούνιος 7, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Πήρα έναν akasa που μου φαίνεται καλός.Η ροή πρεπει να είναι απο τον ανεμιστήρα προς την ψύκτρα ή ανάποδα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Ιούνιος 7, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 ο καλύτερος ανεμιστήρας 12cm σε σχέση απόδοσης/θορύβου είναι ο thunderblade της thermaltake με διαφορά. τρέχει στις 2000 στροφές και βγάζει 78 CFM με 21 dB. και με πολύ καλή τιμή στο multirama Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιούνιος 7, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Τωρα πήραμε...18db akasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piratis Ιούνιος 7, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Η ροή πρεπει να είναι απο τον ανεμιστήρα προς την ψύκτρα ή ανάποδα;δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις, είναι πολύ εύκολο να αλλάξεις ανεμιστήρα στις ψύκτρες της thermalright. ο καλύτερος ανεμιστήρας 12cm σε σχέση απόδοσης/θορύβου είναι ο thunderblade της thermaltake με διαφορά. τρέχει στις 2000 στροφές και βγάζει 78 CFM με 21 dB. και με πολύ καλή τιμή στο multiramaτελικά αυτός ήταν που είχα πάρειhttp://www.thermaltake.com/dcfans/led/thunderblade120.htmδεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι ο καλύτερος πάντως είναι τουλάχιστον αρκετά δυνατός, Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιούνιος 7, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Eσύ πως την έχεις τη ροή;Ο thermaltake που λέτε είναι Bearing Type Sleeve. Είναι πράγματι και αθόρυβος όπως λέει; Δεν τον βλέπω στο σαιτ του multirama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιούνιος 9, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Εντυπώσεις: idle 29 (10x200 & cool and quiet), full load 38 (10x250 overclock) και θόρυβος ελάχιστος. Ανεμιστήρας στις 1300 περίπου.Ροή προς τον επεξεργαστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.