hurin Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2005 Κάθε φορά που βάζω νέα arctic silver στον επεξεργαστή , το σύστημα όταν ζορίζεται σβήνει . Τις πρώτες 3-4 μέρες ούτε FM5 για 5 λεπτά δεν αντέχει . Από την 10η μέρα και μετά είναι stable και μπορώ να το πουσάρω .Το περίεργο είναι ότι δεν ανεβάζει θερμοκρασίες (κάτω από 50ο) , σβήνει ακόμα και όταν έχω απενεργοποιημένη την εντολή από το bios (να σβήνει στους 60ο π.χ.) , ενώ έχω πολυμετρήσει το τροφοδοτικό όταν πάει να σβήσει και οι τάσεις είναι κανονικές .Φταίει ότι είναι άστρωτη η AS ?
spc Ιανουάριος 12, 2005 #3 Ιανουάριος 12, 2005 πολύ τραβηγμένο - αδύνατο να φταίει το μη στρώσιμο της AS (ειδικά αφού λες ότι δεν ανεβάζει temps)κάτι άλλο δεν πάει καλά
hurin Ιανουάριος 12, 2005 Author #4 Ιανουάριος 12, 2005 Δοκίμασα να κρατώ την ψύκτρα και να την σπρώχνω ελαφρά , όμως θερμοκρασίες δεν άλλαξαν . Χρησιμοποίησα τις γραφικές του speedfan .
TROIDX Ιανουάριος 12, 2005 #5 Ιανουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από hurin [Χθες, στις 19:56] Κάθε φορά που βάζω νέα arctic silver στον επεξεργαστή , το σύστημα όταν ζορίζεται σβήνει . Τις πρώτες 3-4 μέρες ούτε FM5 για 5 λεπτά δεν αντέχει . Από την 10η μέρα και μετά είναι stable και μπορώ να το πουσάρω . Το περίεργο είναι ότι δεν ανεβάζει θερμοκρασίες (κάτω από 50ο) , σβήνει ακόμα και όταν έχω απενεργοποιημένη την εντολή από το bios (να σβήνει στους 60ο π.χ.) , ενώ έχω πολυμετρήσει το τροφοδοτικό όταν πάει να σβήσει και οι τάσεις είναι κανονικές . Φταίει ότι είναι άστρωτη η AS ? Οχι.....απλά όταν θα πατήσει μετά απο λίγες μέρες η AS τότε θα σου κατέβει και λίγο η θερμοκρασία.....
schumifer Ιανουάριος 13, 2005 #6 Ιανουάριος 13, 2005 Μήπως βάζεις πολύ και πάει πάνω στο τσιπάκι και κάνει κόλπα?
xrist Ιανουάριος 13, 2005 #7 Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από schumifer Μήπως βάζεις πολύ και πάει πάνω στο τσιπάκι και κάνει κόλπα? Kαι γω πιστευω οτι βαζεις πολυ.
hurin Ιανουάριος 14, 2005 Author #8 Ιανουάριος 14, 2005 Αυτό που λέτε ίσως να είναι . Να βάζω πολύ πάστα . Αλλά πώς να την μετρήσω ? Κατα τα άλλα , το σύστημα έχει στρώσει και από Τρίτη θα το κλοκάρω . Να και τι λέει το speedfan (συμφωνεί πάντα με το bios) :
hurin Ιανουάριος 14, 2005 Author #9 Ιανουάριος 14, 2005 Η φώτο είναι σε idle . Σε full load βάλτε άλλους 4 βαθμούς .Τώρα που ξαναδιαβάζω το manual , λεέι ότι η επιλογή του bios είναι για να σε ειδοποιεί ηχητικά για την επικίνδυνη θερμοκρασία .Η Thermal Protection της μητρικής είναι αυτόνομη και δεν μπορεί να ελεγχθεί .
georgeks78 Ιανουάριος 14, 2005 #10 Ιανουάριος 14, 2005 Η δε παταει καλα, η εχεις βαλει πολυ ειδικα η ΑS5 θελει πολυ προσοχη. Παντως εγω θα εψαχνα και τις μνημες.
hurin Ιανουάριος 14, 2005 Author #11 Ιανουάριος 14, 2005 Μεμτέστ το περνάει . Κάνω μ@λ@κεία με την πάστα . Από την πολύ ποσότητα , αντί για θερμοαγώγιμη γίνεται μονωτική !
fantacid Ιανουάριος 15, 2005 #12 Ιανουάριος 15, 2005 βαλε μια σταγονα as στο κεντρο,παρε μια τηλεκαρτα κ απλωσε την ομοιομορφα,απο την αλλη για να αποδωσει τα μεγιστα η παστα καποιες ωρες "στρωσιματος"
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.