Jump to content

Συμβαίνει και σε εσάς ?

hurin

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Κάθε φορά που βάζω νέα arctic silver στον επεξεργαστή , το σύστημα όταν ζορίζεται σβήνει . Τις πρώτες 3-4 μέρες ούτε FM5 για 5 λεπτά δεν αντέχει . Από την 10η μέρα και μετά είναι stable και μπορώ να το πουσάρω .

Το περίεργο είναι ότι δεν ανεβάζει θερμοκρασίες (κάτω από 50ο) , σβήνει ακόμα και όταν έχω απενεργοποιημένη την εντολή από το bios (να σβήνει στους 60ο π.χ.) , ενώ έχω πολυμετρήσει το τροφοδοτικό όταν πάει να σβήσει και οι τάσεις είναι κανονικές .

Φταίει ότι είναι άστρωτη η AS ?

πολύ τραβηγμένο - αδύνατο να φταίει το μη στρώσιμο της AS (ειδικά αφού λες ότι δεν ανεβάζει temps)

κάτι άλλο δεν πάει καλά

Δοκίμασα να κρατώ την ψύκτρα και να την σπρώχνω ελαφρά , όμως θερμοκρασίες δεν άλλαξαν . Χρησιμοποίησα τις γραφικές του speedfan .

Αρχική απάντηση από hurin [Χθες, στις 19:56]

Κάθε φορά που βάζω νέα arctic silver στον επεξεργαστή , το σύστημα όταν ζορίζεται σβήνει . Τις πρώτες 3-4 μέρες ούτε FM5 για 5 λεπτά δεν αντέχει . Από την 10η μέρα και μετά είναι stable και μπορώ να το πουσάρω .

Το περίεργο είναι ότι δεν ανεβάζει θερμοκρασίες (κάτω από 50ο) , σβήνει ακόμα και όταν έχω απενεργοποιημένη την εντολή από το bios (να σβήνει στους 60ο π.χ.) , ενώ έχω πολυμετρήσει το τροφοδοτικό όταν πάει να σβήσει και οι τάσεις είναι κανονικές .

Φταίει ότι είναι άστρωτη η AS ?

Οχι.....απλά όταν θα πατήσει μετά απο λίγες μέρες η AS τότε θα σου κατέβει και λίγο η θερμοκρασία.....;)

Αρχική απάντηση από schumifer

Μήπως βάζεις πολύ και πάει πάνω στο τσιπάκι και κάνει κόλπα?

Kαι γω πιστευω οτι βαζεις πολυ.

Αυτό που λέτε ίσως να είναι . Να βάζω πολύ πάστα . Αλλά πώς να την μετρήσω ?

Κατα τα άλλα , το σύστημα έχει στρώσει και από Τρίτη θα το κλοκάρω .

Να και τι λέει το speedfan (συμφωνεί πάντα με το bios) :

post-103-1416071547,6107_thumb.jpg

Η φώτο είναι σε idle . Σε full load βάλτε άλλους 4 βαθμούς .

Τώρα που ξαναδιαβάζω το manual , λεέι ότι η επιλογή του bios είναι για να σε ειδοποιεί ηχητικά για την επικίνδυνη θερμοκρασία .

Η Thermal Protection της μητρικής είναι αυτόνομη και δεν μπορεί να ελεγχθεί .

Η δε παταει καλα, η εχεις βαλει πολυ ειδικα η ΑS5 θελει πολυ προσοχη. Παντως εγω θα εψαχνα και τις μνημες.

Μεμτέστ το περνάει . Κάνω μ@λ@κεία με την πάστα . Από την πολύ ποσότητα , αντί για θερμοαγώγιμη γίνεται μονωτική !

βαλε μια σταγονα as στο κεντρο,παρε μια τηλεκαρτα κ απλωσε την ομοιομορφα,

απο την αλλη για να αποδωσει τα μεγιστα η παστα καποιες ωρες "στρωσιματος"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.