Anti-HerO Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2005 λοιπόν αρχίζουμε και λέμεCPU : Intel P4 στα 3.4Mobo : Asus P5AD2 Premium Wireless editionRam : 1536MB DDR-2Graphics : Asus Gforce Fx6800UltraDVD+/- Double LayerZalman 7700 Cu CoolerSunBeam Transformer Case με 5 ανεμιστηράκιαSeagate 200GB Hard DiskPSU : 460W Silent FortronUPS: 500Va line Interactive Merling Greenείναι από τα καλύτερα σύνολα πιστεύω που υπάρχουν..πείτε μου και εσείς την γνώμη σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris-the-wild-tweaker Μάϊος 31, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Ηρεμησε λιγο φιλε.Για ριξε κανα benchmark επεξεργαστη να σου πω εγω αν ειναι καλυτερο απο το δικο μου.Και ξεκολα απο τα Greeklish.Ολοκληρος converter υπαρχει.Η καρτα γραφικων ειναι πολυ καλη,αλλα μη ξεχνας οτι υπαρχουν καποιοι με 2Χσαν τη δικια σου(λιγοι βεβαια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike79020001442169095 Μάϊος 31, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 καλο το συστημα σου αλλα δεν λες τι επεξεργαστη εχεις..η μητρικη σου ειναι πολυ καλη καθως και η καρτα γραφικων..βεβαια εχεις πολυ μεγαλη μνημη αν ακαι τοση πολυ αν δεν κανεις επαγγελματικη χρηση του η/υ δεν χρειαζεται κατα την γνωμη μου!α,ο σκληρος ειναι sata ή ide?κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο το συστημα!!καλως ηρθες!!!α!μην χρησιμοποιεις greeklish ή ελληνικα ή χρησιμοποιησε τον greeklish converter Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris-the-wild-tweaker Μάϊος 31, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 καλο το συστημα σου αλλα δεν λες τι επεξεργαστη εχειςCPU : Intel P4 sta 3.4Πως δεν λεει.Intel P4@3.4.Το μονο που δεν λεει ειναι αν ειναι 64bitος ή οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike79020001442169095 Μάϊος 31, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 εννοω ποιο μοντελο..αν ειναι ο 550 ή ο 650! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Μάϊος 31, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 είναι από τα καλύτερα σύνολα πιστεύω που υπάρχουν..πείτε μου και εσείς την γνώμη σας!Αυτο ειναι ενα απο τα καλυτερα συνολα που υπαρχουν:Tyan Thunder K8QSD Pro4x800 series Dual Core Opteron16GB Registred DDRΟτιδηποτε SCSI @ Raid 52x6800U ή 2x3D1 (νομιζω οτι σε αυτο το board μπαινει, δεν θα τα χαλασουμε εκει)PSU Zippy 700WW/C @ 4 CPUsΤα υπολοιπα σε αφηνω να τα διαλεξεις εσυ.....Ε, οχι και το καλυτερο συνολο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_daemon_ Μάϊος 31, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Ρε παιδιά το παλικάρι 14χρονών είναι πήρε νέο μηχάνημα και όπως είναι φυσικό χαίρεται για αυτό. Δε χρειάζεται να του κολάτε. Μια χαρά το σύστημα σου είναι, κάνε και κανα bench να δούμε παραπάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Μάϊος 31, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 έχεις καλό σύστημα το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι να το σετάρεις όσο πιο καλά μπορείς.κάνε search στο φοροθμ να δεις πολλά θέματα σχετικά με την επίδοση των υπολογιστών μέσα από τις εμπειρίες των άλλων..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Μάϊος 31, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Ρε ξεκολληστε...Ειπε κατι το παιδι και πεσατε να το φατε...Πολυ καλο το συστημα και ακριβο επισης . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Μάϊος 31, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Πωπωπω .. μην δείτε κάποιον να έχει κάτι καλύτερο από το δικό σας. Να τανε η ζήλεια ψώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Μάϊος 31, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Ram : 1536MB DDR-2είναι από τα καλύτερα σύνολα πιστεύω που υπάρχουν..πείτε μου και εσείς την γνώμη σας!Λοιπον μια χαρα ειναι το συστηματακι σου αλλα μια απορια:αυτη η μνημη σε ποσα ντιμακια χωριζεται γιατι δεν βλεπω ναχεις dual channel enabled.'H θαναι 3χ512 ή 1χ512 + 1χ1gb οποτε bye bye διπλο καναλι=bottleneck ητοι χανεις σε memory bandwidth.Επειδη μαλλον ισχυει ο πρωτος συνδυασμος παρε αλλο ενα ιδιο 512 με τα υπαρχοντα για να κανεις dc.Προσεξε ομως στο μανιουαλ της μητρικης για τους τυπους μνημης που υποστηριζει με ολα τα σλοτ γεματα (ss-ds). Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegito Μάϊος 31, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 ρε παιδιά το ups μήπως είναι πολύ μικρό για το συστημά του?ή είναι καλό για τα "κυβικά του"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Μάϊος 31, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 edit: σβήστηκε... ότι έγραψα πριν από μένα.. αγνοήστε το Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Μάϊος 31, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Οντως ειναι μικρο δεν βλεπω να σηκωνει και την οθονη ειδικα αν ειναι crt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Μάϊος 31, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 ...Εντάξει ... έχετε δίκιο ... δεν είχα δει τα άλλα threads (μου τα έδειξε ο spresv). Αλλά το παιδί είναι 14 χρονών. Ίσως αυτό να είναι το πρώτο του PC και η πρώτη φορά που μπαίνει στο ίντερνετ από το δικό του και έχει ενθουσιαστεί. Λίγη επιείκεια νομίζω χρειάζεται. Όχι να τον φάμε κιόλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Μάϊος 31, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 στέλλα ξέχνα το όλα καλά.το ξέρω και έκανα λαθος...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckdiablo555 Μάϊος 31, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Οντως ο η/υ ειναι αρκετα καλος με μονο προβλημα την μνημη κανε καλητερα αυτο που σου ειπε και gfa 3 και πες μας πως το χρησιμοποιεις για να σου πουμε αν χρειαζεται και κατι αλλο ή καποια ειδους ρυθμιση και φυσικα αν ενδοιαφερεσαι για oc πριν μπεις στον κοπο να ρωτησεις κατι δες τα threads των παιδιων που εχουν κανει περι oc και μετα αν εχεις καποια περεταιρω απορια πες την και εμεις εδω ειμαστε και τελος θα ηθελα να σου ευχηθω καλος ηρθες και καλοριζικος ο η/υ σου...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Μάϊος 31, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 δυνατό επεξεργαστη έχει, κορυφαια κάρτα γραφικων μεγάλο δίσκο... δε πιστευω οτι το συστημα του φίλου μας αξιζει καποιων αρνητικων σχολίων εκτός 1)από τη μνήμη που αναγκαστικα δεν είναι dual channel οποτε και του προτείνω όπως και εσεις είτε να αγοράσει άλλα 512 ή να αφαιρέσει 1 diammaki ώστε να εκμεταλευτει το dual channel. Anti-Hero αφαιρόντας 512 από το σύστημα σου θα έχεις μηδεν απώλειες επιδόσεων από τη λιγότερη μνημη και εκτόξευση αυτών από το dual channel. (τώρα στο ποιες θέσεις θα πρεπει να μουν τα dimmakia για να γίνει dual channel θα πρεπει να δεις στο εγχειρίδιο της μητρικης σου)2)Πραγματικα μιρό UPS... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaSonic1442169069 Μάϊος 31, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Πολυ καλο μηχανημα! Ποσο θορυβο κανουν ολα μαζι τα ανεμιστηρια? Δες θερμοκρασιες θελω να μαθω πολυ!!! Και οντως ειναι μικρο το ups. Ασε πανω μονο το κουτι πανω. Και ρε παιδια γιατι μου φαινεται μικρο το psu? Ενα 500 πιστευω θα πηγαινε καλυτερα... Μονο εγω εχω μεινει με εναν τρι-μ***δελο celeron που δεν κλοκαρετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
y3k Μάϊος 31, 2005 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Καλό είναι, αλλα καλύτερο θα ήταν να είχες Α64, οπότε μην πορώνεσε... b cool Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.