Jump to content

Akasa AK-183-L2B αντι για heroichi 6Α19 μαμίσιους

fonzi

Recommended Posts

• 2 weeks later...

NEA: Εκοψα και απο τους 2 του κουτιού τα πλαστικό πλαίσιο.

Αφαίρεσα την μπροστινή σιδερένια γρίλια.

Τους έβαλα πάνω σε fan controller (hardcano 13).

Τον ακασα τον έβαλα σε ΧΡ-120 στον επεξεργαστή.

Φοβεροί αυτοί οι ακασα! Πολύ αθόρυβοι και δυνατοί!

Δεν ξέρω αν θα πρέπει να βραχυκυκλώσω τους αισθητήρες θερμοκρασίας και πως γίνεται αυτό;;

Ο μπροστά έχει 4 καλώδια και άρα και δείχνει τις στροφές του και ρυθμίζεται απο το πανελ.

Ο πίσω έχει μόνο 2. Αρα δεν ρυθμίζεται;

Το ίδιο ισχύει και για το φαν της κάρτας γραφικών που έχει μόνο 2 καλωδιάκια (κόκκινο-μαύρο);

Δεν ξέρω αν θα πρέπει να βραχυκυκλώσω τους αισθητήρες θερμοκρασίας και πως γίνεται αυτό;;

Απο τη στιγμή που χρησιμοποιείς ρυθμιστή στροφών πρέπει να απενεργοποιήσεις τον thermal sensor για να μη σου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα.

Κόψε με ένα ψαλίδι το άσπρο καλώδιο του αισθητήρα, περίπου 10 εκατοστά, για να μην αχρηστευτεί και να το ξαναενώσεις όποτε θελήσεις αργότερα. (μη ξεχάσεις να το μονώσεις με λίγη σιλικόνη ή ταινία).

Οι 12άρηδες του HEC πάντως κάνουν καλή δουλειά και ανεβαίνουν μέχρι 2200 RPM ενώ οι AKASA 1200 κι αφού έχεις fan controller θα πρότεινα να μη τους αλλάξεις.(Ο/C - καλοκαιράκι)

Πάνω από 1600 περίπου στροφές αρχίζει να γίνεται αισθητός ο θόρυβος.

Τα μωβ πλέγματα τα έκοψα κι εγώ και είδα διαφορά στο θόρυβο.

Κόψε με ένα ψαλίδι το άσπρο καλώδιο του αισθητήρα, περίπου 10 εκατοστά, για να μην αχρηστευτεί και να το ξαναενώσεις όποτε θελήσεις αργότερα. (μη ξεχάσεις να το μονώσεις με λίγη σιλικόνη ή ταινία).

Mα ο πίσω έχει μόνο ένα κόκκινο και ένα μαύρο καλώδιο. Ο αισθητήρας είναι κολημένος στον ανεμιστηρα.

Aν δεν έχει μηχανάκι τύπου φαν κοντρόλερ η το μομπο σου δεν ρυθμίζει στροφές την έκατσες,,,,,,,, [το amd@stock ξεσφράγιστο δηλαδη ακουγεται σαν ελικόπτερο ] και λογικό είναι αφου δουλέυει στις 6κ αν θυμάμαι καλά .

Το δικό μου τουλάχιστον μετα το ξεσφράγισμα μόνο για benchs είναι . [αν το δουλέυεις χωρίς controler-ροοστάτη]

Mα ο πίσω έχει μόνο ένα κόκκινο και ένα μαύρο καλώδιο. Ο αισθητήρας είναι κολημένος στον ανεμιστηρα.

Αναφέρομαι στο μπροστινό που ο αισθητήρας είναι στην άκρη ενός καλωδίου που το δρομολογείς κάπου στο κέντρο του κουτιού.

Αν είναι εσωτερικός καλύτερα μη τον πειράξεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.