casper9 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2005 Γεια σας παιδια. Ελπιζω να μπορειτε να βοηθησετε γιατι νομιζω πως 8α πεταξω την καρτα μου, και την εχω κανα πενταμηνο! :090: Λοιπον τα προβληματα μου αρχισαν μολις εβαλα τους Omega drivers για Αti και ενω ειχα πριν τους κανονικους! Οταν πηγα να βαλω να παιξει ενα παιχνιδι, κολαγε συνεχεια και ετσι ειπα να τους βγαλω και να ξαναβαλω τους drivers της μαμας του! Εκανα ολες τι διαδικασιες για να τους αφαιρεσω. Αλλα τιποτα.Απο τοτε εχω κοληματα, συνεχεια. Αρκετεσ φορες κανει και reset. To Ατι Catalyst Control Center δεν εμφανιζεται καν. Αφου δεν βρηκα καμια λυση, ειπα να κανω format και εγκατασταση των windows xp.Αλλα και κατα την διαρκεια της εγκαταστασης πολλες φορες η οθονη εσβεινε και ξανα ξεκινουσε. :010: Καμια λυση;
SotosLg Μάϊος 30, 2005 #2 Μάϊος 30, 2005 Αχχχ καλυτερα να μην το εβαζες το Catalyst Contol Center......BTW αυτο που λες με την οθονη στο εκανε και πριν??
casper9 Μάϊος 30, 2005 Author #3 Μάϊος 30, 2005 Αχχχ καλυτερα να μην το εβαζες το Catalyst Contol Center......BTW αυτο που λες με την οθονη στο εκανε και πριν??Δεν το ειχα βαλει πριν. Το δοκιμασα γιατι απο ιδιοτητες>ρυθμισεις>για προχωρημενους δεν μου εμφανιζε καμια απο τις καρτελες της ati. Καμια απο τις ρυθμισεις, οπως για tvout kai vpu recover. Τιποτα!Αυτο με την οθονη, δεν μου το εκανε πριν. Αντε να το εκανε καμια φορα με το folding@home αλλα αυτο ηταν προβλημα του προγραμματος με την καρτα μου. Και δεν ηταν γενικο!Εδω τωρα το εκανε ακομη και οταν εβαζα ξανα τα windows.
SotosLg Μάϊος 30, 2005 #4 Μάϊος 30, 2005 BTW οθονη εχεις?Μηπως εχει αρχισει να τα παιζει η οθονη σου?
casper9 Μάϊος 30, 2005 Author #5 Μάϊος 30, 2005 Οχι δεν ειναι η οθονη. Δεν ειναι εκει το προβλημα. Το προβλημα πρεπει να ειναι της καρτας γραφικων(hardware). Δοκιμασα και το jumperaki που ειχε η καρτα, αλλα τιποτα.Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι οταν ξαναβαζω τους omega drivers μου δειχνει τα tabs(ιδιοτητες>ρυθμισεις>για προχωρημενους ) αλλα με τους κανονικους drivers tis Ati οχι. Arneitai na ανοιξει το ati catalyst control center!Γιατι;
panoc Μάϊος 30, 2005 #6 Μάϊος 30, 2005 υπαρχουν 2 εκδοσεις catalyst ενας που υποστιρίζει το control center και ενας που υποστιρίζει το control panel. μηπως οι catalyst που εχεις ειναι αυτοι με το control panel? την είχα απτησει και εγω μια φορα ετσι με την 8800 που είχα.
AquaSonic1442169069 Μάϊος 31, 2005 #7 Μάϊος 31, 2005 στο setup των windows 2-3 φορες σβηνει η οθονη. Το λεω μηπως αυτο συνεβει και το περασες για περιεργο
casper9 Μάϊος 31, 2005 Author #8 Μάϊος 31, 2005 Πλεον, ειναι σχεδον ολα ενταξει. Σχεδον, βεβαια. Γιατι αυτην την περιοδο δεν εχω κ πολυ χρονο να το ψαξω περισσοτερο.Panoc, εχω την εκδοση 5.4 και ΑquaSonic οχι, το εκανε την στιγμη που εκανα setup ta windows xp. Ακομη εχει καποια προβληματα ασταθειας. Μολις τελειωσω με την εξεταστικη θα το ψαξω καλυτερα!
panoc Μάϊος 31, 2005 #9 Μάϊος 31, 2005 5.4 δε λέει τίποτα, υπάρχουν 5.4 με ati control center και 5.4 με ati control panel...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.