Jump to content

SLI VGA DI/LN2 container.....

GoriLLakos1442169075

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ειναι για την καρτα την μεσσαια που δεν χωραει κανονικο κανιστρο....

υλικα:

βαση 8χ7 1cm παχος

σωληνας 26cm μηκος, 3.8 διαμετρος

mapp gas

κολλησεις με βορακα

και ενα μικρο κομματακι χαλκοσωληνα 1/4 για να κλισω το κατω μερος του κανιστρου

Η βαση αρχικα:

base.jpg

Αρχικος σωληνας:

swlinas.jpg

Διαμορφωμενη βαση:

basefixed.jpg

Διαμορφωμενος σωληνας(στο περιπου):

lol.jpg

Ετοιμα για κολληση πανω σε ενα μαρμαρο παλιο...πλιθα δεν βρηκα...:p:

together.jpg

συνεχιζουμε....

αλλη μια στο μερος που κολληθηκαν....

readytobraze.jpg

ο μπρουτζινος σωληνας τα εχει δει ολα και εχει γινει κατακοκκινος ενω η βαση απο χαλκο ακομα ''κοιμαται''.....:

redfire.jpg

με παιδεψαι πολυ το τελος της....ειχα κανει λαθος υπολογισμους και ειχε τεραστιο κενο αναμεσα στο τελος και την βαση και ετσι εβαλα ενα κομματι χαλκοσωληνα 1/4...αφου το γεμισα με ασημοκολληση το κολλησα με ασημοκολληση με βορακα πανω σε σωληνα και βαση......:D

1I4.jpg

τελος ετοιμο εδω....χρειαζεται μονο τρυπες και lapping....:cry:

ready.jpg

Χαρά στο κουράγιο σου bill....που κάθεσαι και παιδεύεσαι με εργαλεία χειρός.

Από στεγανότητα....τι λέει ?.....το δοκίμασες ?

Δείχνει λίγο "ατσούμπαλο" λόγω χειροποίητου....αλλά άμα κάνει δουλεία...no problem.

στεγανο ειναι...εννοειται αυτο....δεν το δοκιμασα....αλλα θα το δοκιμασω ας πουμε σεεεεεε....αναμεσα απο 2 ΑΤΙ...περιμενε ενα μηνα και θα δεις...:)))))))))))))))))))))

attachment.php?s=&postid=234538

READY FOR ACTION

TI λες?το θες για μια βδομαδα να μου πεις αν ειναι στεγανο?

Έχεις να βάλεις LN2 σε 2 κάρτες και cpu για να κάνεις αυτό που θέλεις αν κατάβα καλά ε?

1) Το βυτιοφόρο το έχεις παραγγείλει? :p

2) Ρε κάτσε διάβασε!

Ωπα...και αλλος μας την επεσε για το διαβασμα...:p.....εισαι φιλος με τους αλλους...ετσι?:p

μπορει να βαλω και στο chipset.....χαχαχαχαχαα

το βυτιοφορο το εχω αγορασει ολοκληρο...αμα θες να σου φερω και εσενα......χεχεχε....χωρις πλακα τωρα

Εγώ έχω SLN2 για κρυάδες, δεν μασάω! :110:

Υ.Γ. Άμα βάλεις και σε μνήμες και mosfet εγώ θα χωέψω γυμνός τον χορό της κοιλιάς!

Πληρωνω κι εγω αμα ειναι για το project αλλα θελω σε βιντεο τον Ujin μετα ( καλυμενα τα "αποκρυφα" να μπορω να το βλεπω με τα εγγονια μου ) :D :D :D :D :D :D :D :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.