Jump to content

οποιος μπορει ας βοηθησει

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

έχω PC 2100 (266MHz) 512ΜΒ, αν αγοράσω μια ακόμα, ίδια ακριβώς, θα μου βγάζει στο σύνολο 1GB ή θα έχω πρόβλημα? όποιος διάβασε το προηγούμενο μήνυμα θυμάται.

Όποιος γνωρίζει ας με βοηθήσει..

Υπάρχει περίπτωση να μην υποστηρίζει η μητρική σου 1 γίγα? Για πες μας και τίποτα για το σύστημά σου!!!...

έχω PC 2100 (266MHz) 512ΜΒ, αν αγοράσω μια ακόμα, ίδια ακριβώς, θα μου βγάζει στο σύνολο 1GB ή θα έχω πρόβλημα? όποιος διάβασε το προηγούμενο μήνυμα θυμάται.

Όποιος γνωρίζει ας με βοηθήσει..

Ιδια ακριβως λιγο δυσκολο να βρεις. Ως επι το πλειστον 400αρες μνημες πωλουνται στην αγορα. Θα παιξει, δηλ. θα εχεις ενα γιγα μνημης, αλλα στο 266ΜΗΖ γιατι η παλια μνημη "φρεναρει" την καινουργια.

Οπως ειπαν και τα παιδια πες για το συτημα σου.

Μπορει να υπαρξει καποια ασυμβατοτοτητα με τη μητρικη σου και να μη δει σωστα και τις 2 μνημες . Επειδη 2100 ειναι δυσκολο να βρεις , μπορει η μητρικη σου να μην τα παει καλα με τις 400αρες . Μου εχει τυχει πολλες φορες.

Αυτο που λεει ο stelaras εχει δικιο μπορει η μητρικη σου να μην δουλεψει σωστα με τις 400αρες. Δες στο manual της mobo μεχρι ποσα GB σηκωνει και τι συχνοτητες. Εγω εχω την QDI Kudoz 7-A σηκωνει μεχρι PC 2700 DDR και μεχρι 1 GB συνολο και στα τρια slots.

Παντως πριν κανα 2-3 μηνες ειχα παρει σπο e-shop PC 2100 256ΜΒ 17 ευρω, δεν θυμαμαι ομως αν ειχε σε 512.

έχω βρεί στο e-shop την ίδια ακριβώς.

η μητρική μου υποστηρίζει έως 3GB αλλά είχα ένα πρόβλημα.Είχα βάλει αυτήν(την 512) και δύο 256 που είχα και μου έβγαζε σύνολο 768ΜΒ(είχα δοκιμάσει τα πάντα...) , γι' αυτό λέω να πάρω μία ίδια ακόμα.

έχω βρεί στο e-shop την ίδια ακριβώς.

η μητρική μου υποστηρίζει έως 3GB αλλά είχα ένα πρόβλημα.Είχα βάλει αυτήν(την 512) και δύο 256 που είχα και μου έβγαζε σύνολο 768ΜΒ(είχα δοκιμάσει τα πάντα...) , γι' αυτό λέω να πάρω μία ίδια ακόμα.

Oι 256αρες τι ηταν ? 400αρες ???

Με την 2100 που λες , λογικα δεν θα εχεις προβλημα . Τουλαχιστον δεν θυμαμαι να εχω αντιμετωπισει κατι τετοιο ποτε.

οι 256αρες που έχω είναι η μία PC 2100 266MHz και η άλλη PC2700 333MHz.

αν πάρω την ίδια 512 PC2100 είναι απόλυτα συμβατή με την άλλη,έτσι?

Λογικα θα εισαι ΟΚ με την pc2100 που λες .

Η 333 ηταν αυτη που δεν αναγνωριζε οταν εβαζες και τις τρεις ?

Ωχ αρχίζουν και με ζώνουν τα μαύρα φίδια .Πήρα 400άρα για 266 μητρική φίλου και τώρα που δεν έχω χρόνο να δείτε που θα μου κάτσει η στραβή και θα πρέπει να κάνω διπλούς δρόμους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.