Alexisferos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2005 λοιπον παιδια πηρα ενα relay για να ανοιγω τιν αντλια αυτοματα αλλα εχει ενα σχημα πανω του κ δεν εχω ουτε πολυμετρο εδω για να βρω τις επαφες (ποτε δεν τα πηγενα καλα με τα σχηματα) αυτο ειναι το σχημα ξερει κανεις σας που να βαλω τα 12v απο το molex (που το κιτρινο,που το μαυρο) και που να βαλω τιν αντλια κ το ρευμα τις.... υγ το σχημα με τους αριθμους ειναι αντιγραφη απο το relay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol1442169091 Μάϊος 26, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Αι καντ αντερσταντ γουατ γιου αρ τραιινγκ του σει. ΠΛΖ μεικ ε μπετερ σχημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Μάϊος 26, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 ειδες που σου λεω... αυτο ειναι το σχημα που εχει πανω.... ακριβος αυτο με αυτη τιν σειρα στους αριθμουςμαλον το βρηκα (αλλα κ να το καψω ουτε 1€ δεν κανει...)στο 5+2 μπενει το 12v και στο 1 μπενει το καλωδιο τις αντλιας 220v οπου κανει σωμα με το 4 οπου ειναι το (2) καλωδιο τις αντλιας και τις πηγης. μολις περασει ρευμα απο τα 2,5 ο μαγνητης αλαζει το σχημα κ το 1 δενει με το 3 κ περναει ρευμα στο κυκλομα μας..αν εκανα καποιο λάθος εκτος απο τα ορθογραφικα πεστε μου...psενα ελληνικο keybord ρε παιδια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulRiver Μάϊος 26, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 1-3 ειναι για τα 220...τωρα που πρεπει να δωσεις ακριβως τα 12 ...θα σε γελασω...μπορεις να κανεις ομως το εξης.Το ρελαυ οταν οπλιζει ακουγεται , οποτε ξεκινα και δοκιμασε με τα 12V που οπλιζει.Συνηθως παντως τα ακρα του πηνιου ειναι 1-2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Μάϊος 26, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 OK του εδωσα ρευμα στο 2 και στο 5 κ οπλισε. ακουστικε το κλακ.. SoulRiver ευχαριστω Το ρελαυ οταν οπλιζει ακουγεται , οποτε ξεκινα και δοκιμασε με τα 12V που οπλιζειοποτε αυριο θα το κατασκευασω κ 8α το παρουσιασω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prokopas1442169067 Μάϊος 26, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Μπράβο ρε alexisfere γιατί οι έτοιμες λύσεις για να ανοίγει η υδρόψυξη μάζι με το pc κοστίζουν χωρίς να είναι τπτ το ιδιαίτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol1442169091 Μάϊος 26, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Koστιζουν δεν λες τπτ...δεν τοχω ψαξει προσωπικα αλλα εχω ακουσει κατι 30αρες πουχα πεσει κατω...αληθευει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Μάϊος 26, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 ρίξε μια ματιά εδώ:http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=4520ελπίζω να βοηθήσει στην κατασκευή. (Στο post 3 ειδικότερα)Επίσης ΠΡΟΣΕΧΕ με τα 220V. 2 φορές έχω κάνει την βλακεία. Την μία με τίναξε Link to comment Share on other sites More sharing options...
adagio Μάϊος 26, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Αν θελεις μπορεις να βρεις τη σωστη συνδεσμολογια και το σχεδιο για το ρελε βαζοντας την μαρκα και το μοντελο στο γουγλε η να ρωτησεις εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Μάϊος 26, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 βρεθηκε το πως δουλευει το relay adagio τα εκανα ηδη αυτα. ηδικα το google. οσο για το ηλεκτρονικα το κσερω αλλα μεχρι να μου απαντησουνε στο ποστ θα το βρω μονος μου οπως κ εγινε..ακολουθησα τιν συμβουλη του SoulRiver κ εβαλα κ λιγο το κεφαλι να δουλεψειτο relay το πηρα απο ενα μαγαζακι πολυ τρελο.. μονο ηλεκτονικα εχει μεσα κ εκανε 1€κ αλλο 1€ εδωσα για κουτακι κ κλεμες.αυριο η παρουσιαση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adagio Μάϊος 26, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Αντε καλη συνδεσμολογια και προσοχη στα 220 :105: Περιμενουμε φωτος :001: Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer1442169067 Μάϊος 26, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Κοίτα μην ξεχάσεις να αναφέρεις και το μαγαζί έτσι (1 ευρώ είναι αυτό,δύσκολοι καιροί) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Μάϊος 27, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 schumifer:Κοίτα μην ξεχάσεις να αναφέρεις και το μαγαζί έτσι (1 ευρώ είναι αυτό,δύσκολοι καιροί)[off topic]δεν ειμαι ελλαδα... αλλα κ ελλαδα τοσο καπου κανουνε. τωρα για μισο ενα € πανω κατω δεν πιστευω να εχει κανενας σας προβλημα.κοψτε κ λιγο τους καφεδες[/off topic] Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulRiver Μάϊος 27, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Βασικα το ρελαυ τσεκαρες τι φορτια αντεχει στις επαφες του?Τσεκαρε το κι αυτο αν δεν το εχεις κανει ηδη, 220 θα περναν απο κει...να εισαι προσεκτικος.Φροντισε και τις μονωσεις σου οταν το βαλεις να παιξει γιατι σε βραχυκυκλωμα δεν ξερεις τι μπορει να γινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Μάϊος 28, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 λοιπον η παρουσιαση απο δευτερα, τριτη που θα εχω στα χερια μου κ τα wc parts θα γινει κ τρελο κοψιμο του κουτιου για να μπουνε ολα μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulRiver Μάϊος 28, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 καλες μοντες Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper1442169065 Δεκέμβριος 21, 2005 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 Παιδια επειδη δεν τα παω καλα με τις κολλησεις, θελω να παρω ενα ετοιμο ρελε.Αυτο εδω, τι λεει στο extremeshop? RELE ANTLIAS Ξερει κανεις πως συνδεεται με το τροφοδοτικο?Εχει να μου προτεινει κανεις καποιο αλλο μαγαζι που μπορω να ψαξω να βρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Δεκέμβριος 21, 2005 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 Παιδια επειδη δεν τα παω καλα με τις κολλησεις, θελω να παρω ενα ετοιμο ρελε.Αυτο εδω, τι λεει στο extremeshop? RELE ANTLIAS Ξερει κανεις πως συνδεεται με το τροφοδοτικο?Εχει να μου προτεινει κανεις καποιο αλλο μαγαζι που μπορω να ψαξω να βρω?Πολυ ωραιο ειναι, συνδεεται με το μικρο τριπινο βυσματακι με το τροφοδοτικο και απο οτι διαβαζω κλεινει την αντλια με καθυστερηση 10" απο το κλεισιμο του pc.Εισαι κομπλε δηλαδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevilCry Δεκέμβριος 21, 2005 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 Το έχω πάρει εγώ.Βασικά το τρίπινο βυσματακι μου είχαν πει να το τοποθετήσω πάνω στην μητρική.Αλλά δεν έκανε δουλειά.(Σε Άλλες M/b δουλεύει κανονικά και σε άλλες όχι).Αυτό που λες τωρα ΚΤΜ,ισχύει??Το έχεις δοκιμάσει?Και αν ναι,που θα συνδεθεί στο τροφοδοτικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Δεκέμβριος 21, 2005 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 Οχι δεν το εχω δοκιμασει, δεν βαζω τετοια πραματα στο pc μου. Οτι καταλαβα απο την φωτο που ειδα στο shop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.