kbilly13 Μάρτιος 29, 2005 #101 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 έλα ρε "δικέ μου"!... καλά, 2 μήνες?! από Γερμανία, πολύ πιο γρήγορα μου άλλαξαν ένα Chaintech! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 29, 2005 Author #102 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Πολυ μπερδεμα η Quest.... Δε τους ζορισα ιδιετερα κ γω(λιγοτερα απο 20 τηλ....) μιας κ ειχα παρει μια αλλη Dfi μεταχειρισμενη. Τωρα σκευτομαι σοβαρα να βαλω το GB πανω,γιατι?Ελαμ ντε! Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ΟΛΑ τα εξαρτηματα,σε αντιθεση με το Dfi,ειναι επονυμα. Mosfet Nec,Caps Rubycon-Nishicon-Sanyo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Μάρτιος 29, 2005 #103 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 καλά, ακόμα δεν το έβαλες? πως κρατιέσαι? εγώ αν έχω φρέσκο πράμα, το δοκιμάζω κατευθείαν :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 30, 2005 Author #104 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 Aμα δεν ηταν το προβληματικο μπλοκ στη μεση θα το ειχα φορεσει κιολας! Αλλα πρεπει να παρω αλλο μπλοκ πρωτα,ειναι υπερευαισθητο κ σταζει απο τους ταχυσυνδεσμους με το παραμικρο κουνιμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.