cosmic Μάϊος 27, 2005 Author #41 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Εδώ δεν μπορώ να αντισταθώ και να μην σχολιάσω.....Παρατηρήστε την cpu (γομάρα) κατω και στο κέντρο....Είναι το πτώμα ενος pentium1 στα 60Mhz......Ειναι ο πρώτος των μοικανών το πρώτο pentium της ιντελ....ΒΓΉΚΕ στην αγορα ακριβώς πριν 12 χρονια το καλοκαίρι του 1993...Παρατηρήστε το τεράστιο μεγεθος του die (300 τετρ. χιλιοστα) :033: --αντιστοιχη ηταν και η τιμή του....Μιλάμε για μία εποχή οπου η amd δεν είχε πάρει το δικαίωμα να παραγει τα 486 της ιντελ.....μια εποχή απόλυτης κυριαρχίας της τελευταίας...Η οποία βέβαια δεν είχε κανένα λόγο να ριξει βάρος στην παραγωγή του νέου τσιπ αφου την εποχή εκείνη η ζήτηση για 486 ήταν πολύ μεγάλη και η ιντεληταν η μόνη που παρήγαγε.... (μονοπωλιακες πρακτικές).Το θέμα είναι οτι η ιντελ έκανε την μεγαλύτερη ******* στην ιστορια της με την εν λόγω cpu...και αναφέρομαι στο FDIV ERROR των πρώτων pentium.Mε άλλα λόγια οι επεξεργαστες αυτοι πραγματοποιούσαν την πράξη της διαίρεσης με σημαντικό σφάλμα .....Στην αρχή η intel ηταν διστακτική στην αντικατάσταση των εν λόγω επεξεργαστων αφου ζητούσε απο τους καταναλωτες να αποδειξουν οτιχρησιμοποιούσαν τον επεξεργαστη αποκλειστικα για μαθηματικο λογισμο....Με αλλα λόγια αν δεν είχες phd στα μαθηματικά δεν εβρισκες άκρη.... :068: :068: Στο τέλος όμως και κάτω από την γενική κατακραυγή επαναχώρησε και προχώρησε στη αντικατάσταση χώρις πολλα λόγια.....Επείδη η περισσότεροι επέστρεψαν στην ιντελ την cpu τους οι cpu αυτές είναι πλέον συλλεκτικές....Αυτά για να μαθαίνουν και οι νεώτεροι.....και δεν θέλω να αναπτύξω εδώ το κατηγορητήριο της intel...οποιαδήποτε εταιρια να ηταν στην δεσποζουσα θέση της θα είχε πράξει ανάλογα....απλά προσπαθω να αποδείξω οτι οι μονοπωλιακες πρακτικές οι οποιες απορρεουν από δεσπόζουσες θέσεις εταιριων σε συγκεκριμένους τομεις τησ οικονομιας είναι τελικά εις βάρος των καταναλώτων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάϊος 27, 2005 #42 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Εγώ πιστεύω ότι πρώτα έπρεπε να δείξεις μία φωτό με τον επεξεργαστή να δουλεύει και μετά να τον βιάσεις.Βρε ΣΑ δεν είδες το Χ πάνω δεξιά στη σελίδα?ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ για αισθηματίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulRiver Μάϊος 27, 2005 #43 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 ποναω αλλα μ αρεσει.........αντικρουεται ο αισθηματιας με τον επιστημονα μεσα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Μάϊος 27, 2005 #44 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Σε καμιά 10ριά χρονάκια ακόμη ίσως πληρωνόσουνα για να τα δώσεις αυτά . [ η στην καλύτερη να τα είχες για δικά σου] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Μάϊος 27, 2005 #45 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Βαρβαρότητες. Σαν αυτούς που καίνε τα σχολικά βιβλία, μόλις τελειώσει η χρονιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmic Μάϊος 27, 2005 Author #46 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 O σκοπός του thread είπαμε οτι είναι πιο σοβαρός......και επειδή το μυαλο κανενός δεν εχει πάει προς τα εκεί σας δίνω μια ένδειξη.......Ας πούμε οτι η ουσια αυτου του thread ξεκινάει εδώ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmic Μάϊος 27, 2005 Author #47 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Η νεκροψια απαιτει λεπτομερή εξέταση των πτωματων........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmic Μάϊος 27, 2005 Author #48 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 ΑΧΙΟΤΡΟΝ AWAITS Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmic Μάϊος 27, 2005 Author #49 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Ελπίζω η χρήστης sa1901 να μην έχει ακόμα την ίδια άποψη....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Μάϊος 27, 2005 #50 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Eτοιμαζεις να κανεις κανενα cpu με δικα σου σχεδια κ περνεις ιδεες ?:s Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Μάϊος 27, 2005 #51 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Α....όμορφα πράγματα...cosmic συνέχισε φίλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetmanR5 Μάϊος 27, 2005 #52 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Πολυ ομορφα θα ελεγα!Συνεχισε να δουμε και εμεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Μάϊος 27, 2005 #53 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Ελπίζω η χρήστης sa1901 να μην έχει ακόμα την ίδια άποψη.......Nα με συγχωρέσεις, αλλά εγώ δεν έχω καταλάβει περί τίνος πρόκειται... Ούτε κατάλαβα, τι είδος περίεργο μικροσκόπιο είναι αυτό που μας έδειξες ... Sorry :064:. Αν έχεις την καλοσύνη, πες τίποτα παραπάνω... γιατί μέχρι εδώ κόντεψα να πάθω έμφραγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmic Μάϊος 27, 2005 Author #54 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 To AXIOTRON σε δράση στα cosmiclabs.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakos1442169075 Μάϊος 27, 2005 #55 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 εγω καταλαβα...θες να μας δειξεις οτι τα cpu λενε ολα πανω amd intel και εχουν ενα σχηματακι.....καποιος παλαιοτερα το ειχε κανειεπι εποχης pctech και ειχε βρει κατι κουλα σε επεξεργαστες ιντελ που λεγανε amd και ειχαν πανω αν δεν κανω λαθος ενα σχηματακι σαν αυτο των chicago bulls......ψαχνω αλλα δεν το βρισκω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Μάϊος 27, 2005 #56 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Μπα...εκει μεσα δε γραφει τπτ...(Αυτο που λες ισχυει)Τωρα τι αναλυση θα κανει ο μαστορας......Παντως εχω μεγαλη περιεργια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulRiver Μάϊος 27, 2005 #57 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Οσο παει γινεται και πιο ενδιαφερον.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol1442169091 Μάϊος 27, 2005 #58 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Πραγματι... keep up the good work. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckdiablo555 Μάϊος 28, 2005 #59 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 Αντε να δουμε...!Συνεχισε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol1442169091 Μάϊος 28, 2005 #60 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 Ρε μπας και πηρε και τον δικο του επεξεργαστη για νεκροψια και τωρα δεν εχει καποιον για να ανοιξει το μηχανημα...?:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.