Jump to content

Δημοψηφισμα Tv-Tuner

torolos

TV-Tuners  

26 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδια εχω βαρεθει να διαβαζω αναλυσεις κ προτασεις σε διαφορα posts για το διλημμα μεταξυ leadtec V200 k Terratec cinergy 600 ομολογω πως ακομα δεν εχω καταληξει ακομα!!

Γι αυτο προτεινω την δημιουργια δημοψηφισματος για αυτες τις δυο καρτουλες.Τι λετε? νομιζω πως αφορα αρκετο κοσμο

Ε γιατί δεν έβαζες κι ένα poll στο thread που έφτιαξες?
Done !!! :D

(πριν από 'σας, για 'σας... )

Φαντάζομαι λες για την tv2000 ή βγήκε καινούρια??

Πείτε μου αν είναι να κάνω edit το poll...

Leadtek και από μένα.

Είναι γεγονός πάντως ότι και οι δύο κάρτες είναι από τις ποιο εγγυημένες επιλογές. Και είναι πολύ καλό το ότι για δύο διαφορετικές κάρτες δύο διαφορετικών εταιριών ακούγονται σε τόσο μεγάλο βαθμό μόνο θετικά σχόλια.

Εγώ αν έπαιρνα τώρα, θα διάλεγα την Leadtek, απλά και μόνο για να δω αν είναι τόσο καλή όσο η Terratec που έχω. :043:

Terratec All The Way!!! :109:

Ρε παιδια οι hauppauge δεν λενε? Κανενας σας δεν γραφει για αυτες!

Πως δε λένε, ιδικά η pvr350 είναι φοβερή κάρτα αλλά είναι και πανάκριβη, 180 - 200 ευρώ εκει που η αντίστοιχη της leadtek pvr2000 κάνει 100 - 120 και υπερέχει και στο software...

Ρε παιδια οι hauppauge δεν λενε? Κανενας σας δεν γραφει για αυτες!

Δεν μπορώ να γενικεύσω την απάντηση, αλλά από την δική μου (win tv) είμαι ευχαριστημένος.

Πρέπει όμως να σημειώσω ότι την χρησιμοποιώ πολύ σπάνια και μόνο για να δω κάποιο δελτίο ειδήσεων, χωρίς να διακόψω την εργασία μου.

Σαν ένα θαλάσσιο τέρας θα φάει η Terratec την Leadtek :p

Terratec εννοείται :D

Κάθε φορά που ποστάρει κάποιος υπέρ της Terratec αυξάνουν οι ψήφοι της... Leadtek. Ρε σεις. Ψηφίζεται σωστά?

• 4 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.