Decadence Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2005 Εχω 2 raptor σε raid κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος σε γενικα πλαισια.Τελευταια παρατηρω οτι μετα απο αρκετη ωρα που παιζω καποιο παιχνιδι ο ενας (μαλλον) απο τους 2 κολλαει στιγμιαια σαν να κλεινει κ να ξανανοιγει.Φυσικα το παιχνιδι κολλαει για λιγο κ μετα παιζει κανονικα εκτος απο τον ηχο που μενει κολλημενος επ'αοριστον.Οι προτασεις σας ευπροσδεκτες.
apotsi Μάϊος 25, 2005 #2 Μάϊος 25, 2005 Μάλλον θα έπρεπε να τον πήγαινες για αλλαγή. Το τροφοδοτικό σου αλήθεια, τί είναι;
Decadence Μάϊος 25, 2005 Author #3 Μάϊος 25, 2005 Κ εγω το σκεφτηκα αλλα πως θα ξερω ποιος απο τους 2 εχει το προβλημα;Το τροφοδοτικο ειναι ενα μετριο 500αρι δε θυμαμαι κ δεν μπορω να δω μαρκα αν δεν το ξεβιδωσω.Παντως στα διαγνωστικα οι δισκοι δειχνουν οκ.
panoc Μάϊος 25, 2005 #4 Μάϊος 25, 2005 συνεβαινε ακριβως το ιδιο προβλημα με το παλιο μου τροφοδοτικο, οταν ο επεξεργαστης εμπαινε σε full load και οι ραπτορεςαρχιζαν να δουλευουν 2 τινα συνεβαιναν, η εκανε επανεκκινηση ο υπολογιστης, η ακουγοταν ενα στικ-τσακ σαν να ανοιγοκλειναν. υπηρχε μια μικρη καθυστερηση και μετα ολα οκ.λυθηκε με την αλλαγη τροφοδοτικου πάντως.
spc Μάϊος 25, 2005 #5 Μάϊος 25, 2005 δοκίμασε τροφοδοτικό πρώτα αν και το σύμπτωμα που περιγράφεις είναι το κλασικό pre-RIP
anonymous-root Μάϊος 25, 2005 #6 Μάϊος 25, 2005 Δες επίσης εάν κάνει καλή επαφή το molex τροφοδοσίας στο δίσκο.
Stelaras Μάϊος 25, 2005 #8 Μάϊος 25, 2005 σκαι σκευτόμουν να πάρω raptor... μακρυά! :ΡΕιναι λιγο υπερβολικη η απαντηση σου ... Εδω χαλανε SCSI δισκοι , δεν θα χαλασουν και raptor ??Ωστοσο , καπου εχεις και ενα δικιο . Απο οσους εχουν παρει raptor , μονο εναν ξερω που δεν του χαλασε ποτε καποιος . Σε οσες αγγελιες κοιταξα και επικοινωνησα , παντα ο ενας απο τους δυο δισκους ειχε γυρισει απο RMA ....Μου φαινεται πως κατι δεν τους εχει βγει σωστα στην WD .Οι δισκοι ,ομως ειναι γρηγοροι !:077:
benhour Μάϊος 25, 2005 #9 Μάϊος 25, 2005 ειναι καθαρα θεμα τροφοδοτικου!ειχα το ιδιο προβλημα παλιωτερα αλλα οταν αγορασα αλλο τροφοδοτικο λυθηκε!!
Braveheart1980 Μάϊος 25, 2005 #10 Μάϊος 25, 2005 σΕιναι λιγο υπερβολικη η απαντηση σου ... Εδω χαλανε SCSI δισκοι , δεν θα χαλασουν και raptor ??Ωστοσο , καπου εχεις και ενα δικιο . Απο οσους εχουν παρει raptor , μονο εναν ξερω που δεν του χαλασε ποτε καποιος . Σε οσες αγγελιες κοιταξα και επικοινωνησα , παντα ο ενας απο τους δυο δισκους ειχε γυρισει απο RMA ....Μου φαινεται πως κατι δεν τους εχει βγει σωστα στην WD .Οι δισκοι ,ομως ειναι γρηγοροι !:077:Φτου - φτου βρε μη μου τους ματιαξεις!
Stelaras Μάϊος 25, 2005 #11 Μάϊος 25, 2005 Φτου - φτου βρε μη μου τους ματιαξεις!Μπα , θεμα πιθανοτητων ειναι ! :064:
cakrit1442169096 Μάϊος 26, 2005 #12 Μάϊος 26, 2005 και σκευτόμουν να πάρω raptor... μακρυά! :Ρ2 raptor και είναι αστέρια..Είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.....Τελικά ήταν θέμα θερμοκρασίας.Δοκίμασε να ψύξεις τους raptor με ένα fan πάνω του και δες πως πάει.. Μην ξεχνάτε οτι ειναι 10κ rpm και ανεβάζουν τρελές θερμοκρασίες. Κατά προτίμηση να υπάρχει ρεύμα αέρα ανάμεσα στους δίσκους. Και απαραίτητα μια θέση ανάμεσα τους κενή.
Decadence Μάϊος 26, 2005 Author #13 Μάϊος 26, 2005 Εχω 3 δισκους οι 2 ραπτορ ειναι πανω κ κατω κ στη μεση ενας 300αρης Maxtor.Μονο ο κατω raptor εχει χωρο για να αναπνεει,αλλα τους χτυπαει ενα 120αρι fan,οποτε νομιζω πως απο θερμοκρασιες ειμαι σχετικα οκ.Τωρα αν φταιει το τροφοδοτικο....τι να πω,τοσο μουφα;θα κοιταξω τα ποστ σχετικα με τροφοδοτικα για να δω τι να παρω.Απο 500W κ πανω φυσικα.Ευχαριστω για τη βοηθεια.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.