Jump to content

Πρόβλημα με NEC 3500

Makis Hourdakis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Με αυτό το DVD-RW έχω αντιγράψει μέχρι τώρα δυο διαφορετικά CDs μουσικής από διαφορετικά προτότυπα. Λοιπόν το πρόβλημα είναι οτι και στα δυο στο πρώτο τραγούδι έχει στην αρχή για 5-6 δευτερόλεπτα έναν ήχο σαν παράσιτα αλλά δυνατό. Το πρόβλημα είναι μόνο στην αρχή του πρώτου τραγουδιού. Όλα τα άλλα τραγούδια είναι ΟΚ. Και τα δύο τα είχα γράψει σε SAMSUNG 52Χ (data CD όχι audio) και πρέπει να ήτανε και από την ίδια παρτίδα για να μην πώ και ίδιο πακέτο... Το πρώτο το έγγραψα με το nero που δίνει μαζί το NEC ενώ το δεύτερο το έγγραψα με ένα άλλο. Και τα δύο Nero 6. Τα CDs τα δοκίμασα και στο Hi-Fi και στο PC και έκαναν το ίδιο πρόβλημα άρα αποκλείεται το ενδεχόμενο ασυμβατότητας ή πρόβλημα με μια συγκεκριμένη συσκευή. Καμιά ιδέα εκτώς του να φταίνε τα CDs (που είναι και το πιο πιθανό);

Όταν είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα (τα cd έπαιζαν στον υπολογιστή άλλα έκαναν παράσιτα στο hifi), το έλυσα γράφοντας τα cd σε χαμηλότερη ταχύτητα (8Χ). Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να βοηθήσει στην περίπτωση σου.

Το ίδιο πρόβλημα είχα όταν έκαιγα τα cd overburned. Μήπως δεν φτάνει η χωρητικότητα των cd που έχεις;

Αρχική απάντηση από yaputzis

Το ίδιο πρόβλημα είχα όταν έκαιγα τα cd overburned. Μήπως δεν φτάνει η χωρητικότητα των cd που έχεις;

Μια χαρά είναι η χωρητικότητα...

Αρχική απάντηση από zavaras

Όταν είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα (τα cd έπαιζαν στον υπολογιστή άλλα έκαναν παράσιτα στο hifi), το έλυσα γράφοντας τα cd σε χαμηλότερη ταχύτητα (8Χ). Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να βοηθήσει στην περίπτωση σου.

Αυτ΄ακάνουν τα ίδια παράσιτα στο ίδιο σημείο, σε όποια συσκευή κι αν το δοκιμάσω άρα δεν νομίζω να είναι αυτό στην περίπτωσή μου...

Υπάρχει ένα πρόγραμμα που λέγεται Feurio! και ενσωματώνει τεστ για CD\DVD οδηγούς. Τρέχοντας το μου έβγαλε προειδοποίηση ότι σύμφωνα με email που έχουν λάβει, το NEC 3500 αντιμετωπίζει πρόβλημα στο να διαβάσει σωστά audio δεδομένα. Το πρόβλημα λέει παρουσιάζεται σε ορισμένες περιπτώσεις και ίσως να εξαρτάται απ' το firmware και το εκάστοτε σύστημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.