Jump to content

Προβλημα με την απόδοση σε P4 3.0 + 661FX MLV by DFI

panoc

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον ο ξαδελφος μου αγορασε (πριν καιρο και χωρις να το ξερω) απο multirama ενα συστημα με την εξης συνθεση.

Ρ4 3.0C

DFI 661FX MLV

256MB Ram PC2700 twinmos.......

σκληρο δισκο (excelstar Η κατι τετοι 80ΜΒ)

αυτα ... ολα τα υπολοιπα υποσυστηματα ειναι ενσωματωμενα στη μητρικη..

μου το εφερε λοιπον για φορματ ... και επι ευκαιρια του εβαλα τισ παλιες μου ddr400 kinston και την ati radeon 9800se...

ολα καλα μεχρι που ειδα 3dmark01 score 9000.... (τι στιγμη μυ στο δικου συστημα η συγκεκριμενη καρατα εβγαζε ανετα 16000).

βαζοντας το sandra ειδα προς απογοητευση μου οτι η διαμεταγωγη στις μνημες ειναι μετα βιας 550ΜΒ/s!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να τονισω οτι το cd της μητρικης δεν εχει οδηγους για το chipset παρα μονο για τα υπολοιπα υποσυστηματα (εσωματωμενη καρτα γραφικων και ηχου καθως και το τη lan).

οσο και αν εψαξα στο ιντερνετ δεν βρηκα πουθενα οδηγους για το chipset.

έχετε καμιά ιδέα τι συμβαινει?

που ειναι οι οδηγοι?

Μάλλον φταίει οτι δεν έχεις drivers για chipset στα windows, αλλα για να είσαι σίγουρος δοκίμασε το memtest86+ που σου λέει διαμεταγωγή να δείς μη φταίει τιποτα άλλο.

Στο link που δίνεις πάτα στο driver (αριστερά) και κατέβασε αυτό που λέει στο Description System driver for 661FX (αυτοί είναι οι drivers) επίσης κατέβασε το SIS IDE Driver (είναι για τους IDE Controllers που έχει η μητρική).

το utility ειναι ο chipset driver???έλεος το ξατεβαζω να δω... τα υπολοιπα τα έκανα , έχω βάλει τους ide, audio, lan και agp drivers.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.