fotme Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2005 επειδη δεν το βρισκω, μπορειτε να μου πειτε καποιο λινκ με φωτο απο που μπορω να δω το vcore/vdimm σε p4c800-e και εε παιδια το πιο ευκολοπροσβασιμο σημειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιανουάριος 12, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Για το vcore δοκιμαζω στη βαση του πηνιου αλλα καθε πηνιο μου βγαζει διαφορετικο vcore. ποιο απο τα τρια να λαβω υποψιν μου. Πειτε guys! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιανουάριος 12, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Καλα ρωταω μονος μου, απανταω μονος μου. Βρηκα δοκιμαζοντας και το vmem, για το vcore δεν ειμαι σιγουρος νομιζω οτι ειναι το πηνιο διπλα στη τροφοδοσια του cpu fan, ισχυει????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 12, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Αφού έχεις όπως φαντάζομαι το κουτί ανοιχτό παίξε από ΒΙΟΣ με τις τιμές του Vcore και ό,τι άλλο θες και μέτρα.Όποιο ακολουθεί τις μεταβολές που προστάζεις είναι το σωστό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιανουάριος 12, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 ναι ετσι τα εχω βρει αλλα το vcore ειναι τελειως διαφορετικο απο οτι λεει το βιος και γιαυτο η ερωτηση, αλλα μαλλον θα ειναι αυτο που βρηκα. Ρε ξερετε τι επαθα... :cry: :cry: ειχα το κινητο για φακο και μου επεσε μεσα και μου εσπασε ενα πτερυγιο απο το zalman, οπως καταλαβαινεις κανει ΤΡΕΛΛΟ κραδασμο :cry::cry:. Μπορω να αλλαξω μονο τον ανεμιστηρα και να βαλω ενα αλλο 9αρι????? plz help Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 12, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Πόσες φορές έχω κολλήσει πτερύγια!!! Αλλά εγώ τα σπάω με το δάχτυλο.Βέβαια.Έχω βάλει τόσα λαμπάκια αλλά επιμένω να τα κρατάω κλειστά.Οπότε τον πρώτο καιρό μπαμ -τσαφ-γκρρρρρρρρρρρρρρρ.(ααααουτςςςς)Καλλάει με θερμόκολλα και υπομονή.Αλλά δε βλέπω κάποιο λόγο να μην μπαίνει άλλος ίδιων διαστάσεων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.