aris-the-wild-tweaker Μάϊος 24, 2005 #21 Μάϊος 24, 2005 Ναι.Οι καινουργιες Nο-Name ειναι κορυφη.Αν πεσεις και σε καλο κομματι πας 1000mhz σε single channel 1-1-1-3 1T Command.Παντως περα απο την πλακα μπορει να ειναι καποια καινουργια μαρκα που να εχει εκπληκτικα αποτελεσματα..
billpeppas1442169085 Μάϊος 24, 2005 #22 Μάϊος 24, 2005 Μνήμη RAM DDR1 που να πηγαίνει τόσο ψηλά έστω και σε gayish timings, είναι μερικά εργοστασιακά δείγματα της OCZ.Τα οποία όμως έμειναν εργ. δείγματα και δεν κυκλοφόρησαν εμπορικά.Αλλά δεν λένε noname @ SPD.Σχετικά με τα BH5 ( τα πρώτα produced by Winbond ofcourse ) δεν δούλευαν σε CAS3.Μερικές έχω δεί να δουλεύουν όμως και σε CAS3.Το τι πως και γιατί δεν ξέρω, ούτε και το έψαξα.
chaos Μάϊος 24, 2005 Author #23 Μάϊος 24, 2005 Λοιπον ειτε εσεις ειστε υπερβολικα καχυποπτοι ή εγω υπερβολικά ευπιστος.Μετα απο λιγο ψαξιμο βρηκα ποιος ειναι ο εν λογω κυριος.Οριστε ενα link προς το site που γραφει reviews.http://techgage.com/Τωρα τα συμπερασματα δικα σας ως προς το αν λεει την αληθεια ή οχι.Παντως διαβαζοντας τα reviews του μου φανηκε οτι μαλλον πρεπει να εχετε δικιο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.