fonzi Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2005 Νομίζω υπήρχε ένα προγραμματάκι (μικρό- χώραγε σε δισκέττα) που έβαζε την οθόνη στα 3 βασικά χρώματα και έτσι μπορούσες να τσεκάρεις για προβληματικά πίξελ. Δεν ήθελε εγκατάσταση. Ετσι μπορούσες να το εχεις μαζί στα μαγαζιά και να ελέγξεις κάποια οθόνη. Το έχετε δει?
Stelaras Μάϊος 23, 2005 #2 Μάϊος 23, 2005 Οριστε !Δεν εχω TFT αλλα εχω το προγραμμα .... :109:DPB.zip
MrSeanKon Μάϊος 23, 2005 #3 Μάϊος 23, 2005 Στελιο το προγραμμα αυτο κανει και για CRT αλλα και για TFT??
Stelaras Μάϊος 23, 2005 #4 Μάϊος 23, 2005 Δεν νομιζω πως υπαρχει λογος να το χρησιμοποιησεις σε CRT . O μονος ελεγχος που μπορεις να κανεις σε μια CRT ειναι ευκρινιας και γεωμετριας . Τωρα , αν η CRT εχει καμμια πολυ χοντρη ζημια ή ζημια απο μαγνητικα πεδια , δεν βλεπω αναγκη να βαλεις αυτο το προγραμμα . Φαινεται και πιο ευκολα .
MrSeanKon Μάϊος 23, 2005 #6 Μάϊος 23, 2005 ΟΚ εχεις δικιο Στελιο αλλα ειναι και περασμενη η ωρα...Τεσπα το φακελωσα το προγραμμα στον "Οδηγο Αναφορας"! :051:ΓΚΡ να μας τα λες τα καλα προγραμματα ωστε να τα φακελωνουμε :117: και να μη στα βγαζουμε με το τσιγκελι ΓΚΡ...Σκεψου κανενα αλλο χρησιμο!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.