Jump to content

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΩΔΙΑ!!!!

forthnet

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδιά είδα στο pc-world για ένα τροφοδοτικό που έχει ενσωματωμένη ΜΟΝΟ την τροφοδοσία της μητρικής.

Τα υπόλοιπα λέει ανάλογα με το τί χρειάζεσαι τα τοποθετείς εσύ.

Επειδή κυριαρχεί ένα χάος στο εσωτερικό του κουτιού και επειδή σκέφτομαι να αλλάξω τροφοδοσία θα ήθελα να μου προτείνεται κάνα τροφοδοτικό μέχρι 500W(πραγματική απόδοση), αθόρυβο αλλά χωρίς μπιχλιμπίδια και ιστορίες με την ιδιότητα που αρχικά σας ανέφερα.

Το σύστημά μου περιλαμβάνει:

ELITEGROUP K7VTA3(SOCKET A)

AMD ATHLON XP 2400+ ~> 2Ghz

G FORCE MX 440

WESTERN DIGITAL CAVIAR 80GB 7200RPM

SEAGATE 10GB 5400RPM

DVD-ROM,CD-RW

2 SILENT FANS COOLERMASTER+1 ΨΥΚΤΡΑ ZALMAN

TV-TUNER,LAN PCI CARD,SOUND BLASTER 5.1 DIGITAL

512 DDR-266Mhz

Δεν πιστεύω να ξέχασα κάτι.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

forthnet. :076:

Ναι μαλλον το οcz θα λεει...αλλα να ξερεις και ενα καλο τροφοδοτικο να παρεις αν εχεις μερακι μπορεις να κανεις θαυματα με τα καλωδια και να μην φαινεται τπτ. Επισης τωρα προσφατα στησαμε το pc με τον kxge και τελικα τα καλωδια του modstream χρειαστηκαν...μου φαινεται 1-2 σωσαμε...

Παντως ετσι και αλλιως το ocz θεωρειται πολυ καλο τροφοδοτικο και αφου θελεις και τα αποσπωμενα και ποιοτητα...

Είναι από τις μάρκες που δε βρίσκεις εύκολα στην Ελλάδα. Προσωπικά κι εγώ προτιμώ το OCZ αλλά αυτό δε σημαίνει οτι το Super Flower είναι άσχημο.

Πάντως κάπου στα μισά -ή λίιιιγο παραπάνω- από τα 500 τις κόβω τις πραγματικές σου ανάγκες

οντως δε βλεπω τοσες απαιτησεις αλλα παρε το ocz modstream 450/520 Και τα δυο ειναι εμορφα πολυ.

τι εχεις με την forthnet ? :S

Τίποτα!! Γιατί??

Εδώ και λίγες μέρες,αρχίζοντας από ένα ανεμιστηράκι, έχω κάνει τον υπολογιστή λατέρνα που λέει ο λόγος και επειδή θέλω να πάρω και ένα dvd-rw σκέφτομαι να αλλάξω κουτί για να βάλω και λίγη τάξη στο χάος.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις!!

Για το ονομα σου κ για το..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

forthnet. (διαμαρτυρια με emmotion)

:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.