AquaSonic1442169069 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2005 Εχω αγορασει μια προεκταση vga καλωδιου απο το πλαισιο (ενισχυμενη, οχι απλη) και οποτε την βαζω δουλευει μονο στα 60hz, εκτως αμα εχω αναψει πρωτα το pc και δουλευει κανονικα στα 85. Μονο που οταν κανω restart... 60 παλι. Εβαλα τους drivers... τιποτα. Ξαναεβαλα ως refresh rate 85... τιποτα. Του ειπα το ανεκοτο με τα μπλε πιου πιου... τιποτα!!! Γουατ ντου γουι ντο ιν δις σιτσιουατιον? Ακομα τωρα που το θυμηθικα, μια οθονη casper που εχω πηγα να την αναψω και αντι να κανει το συνηθησμενο degause που κανει και αλλαζει τα φωτα στην καημενουλα ctx μου και ριχνει τον σοβα απο το ταβανι, δεν αναψε το λαμπακι της και κανει σαν το τικ τακ του ρολογιου. Λετε να εχει μεσα καμια ορολογιακη βομβα? Εψαξα αλλα δεν βρηκα τπτ! Και ελεγα να την κανω δωρο στον λυκειαρχη μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Η οθόνη αναγνωρίζεται σωστά από το σύστημα? Με λίγα λόγια περνάει ο οδηγός της οθόνης αυτόματα ή στην βλέπει ως default monitor.παίζει αυτός που έφτιαξε την προέκταση να σκέφτηκε ότι 2-3 καλωδιάκια να μην είναι αναγκαία ώστε να δουλέψει το monitor και να έχει κάνει οικονομία στα καλώδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.