Τsikoman Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2005 Ωραίο προγραμματάκι και εντυπωσιακό. μετά όμωσ απο την μετατροπή του project (enconding) σε mpeg file βλέπω πολλά κολληματάκια στην ταινία. θέλω να ρωτήσω μήπωσ το πρόγραμμα αυτό δεν κάνει καλό enconding γενικότερα ή μήπωσ εμένα μου λείπει κάτι.έχω κάνει defrag τον δίσκο, τι άλλεσ συμβουλέσ θα μου δίναται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Μάϊος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Δοκιμασε να κανεις encoding με την επιλογη deinterlace.Παντως θα σε συμβουλευα να δοκιμασεις και το tmpeg express Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Μάϊος 23, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Δεν έχω παρατηρήσει κάτι το μεμπτό σε προγράμματα της ULEAD που χρησιμοποιώ. Δοκίμασε αυτό που λέει ο mefisto αλλά καλού κακού, τρέξε ένα διαγνωστικό όπως το HD Tach ή το HD Tune και κάνε ένα benchmark. Παρατήρησε αν ο σκληρός σου κάνει κολλήματα κατά τη διάρκεια του benchmark. Επίσης, τσέκαρε το disk cache size από κάποιο utility (πχ cache man). θα βοηθούσε ακόμα αν το αρχείο που συμπιέζεις είναι σε έναν δίσκο και το output file να αποθηκεύεται σε άλλο δίσκο και μάλιστα σε άλλο κανάλι.Υ.Γ. όπως πάντα, μια περιγραφή του συστήματος (hardware - sofware) σου θα μας βοηθούσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Μάϊος 23, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Εάν χρησιμοποιείς την έκδοση 3.5, το πρόγραμμα κάνει μονό πέρασμα στο αρχείο κατά την δημιουργεία του mpeg.Εάν χρησιμοποιείς το 4.0, τότε υπάρχει επιλογή για διπλό, που είναι φυσικά καλύτερο.Εγώ πάντως προσωπικά, χρησιμοποιώ το tmpeg για να μου φτιάξει το mpeg αρχείο σε φορμάτ dvd και το movie factory, για να φτιάξω τα μενού και τα λοιπά.Μέχρι στιγμής πρόβλημα σαν αυτό που περιγράφεις, δεν έχω συναντήσει σε καμία ταινία που έχω φτιάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
subneo Μάϊος 23, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 εγω το nerovision..Ολα.. mpeg..divx..xvid.. ευκολα γινονται dvd format.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.