fonzi Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2005 Υπάρχει κάποιος φίλος Πάτρα να του πω να ρίξει μια ματιά σε μια οθόνη που λέω να πάρω;Την έχουν σε βιτρίνα και θέλω να δει αν εχει καμένο πίξελ για να στείλω να μου την πάρει η κουριερ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PIGASOS Μάϊος 24, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2005 πηγαινω αυριο και εχω λιγο χρονο πες μου που να παω Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Μάϊος 24, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2005 Πλαίσιο (είναι στην Αγ. Ανδρέου).Εχει στην βιτρίνα samsung 193p (599 ευρώ -19" pva).Αν μπορείς κοίταξε τη για προβληματικά-χαλασμένα πιξελ.Δεν μπορώ να την βρω αλλού. Είμαι Καλαμάτα και θα πω να μου την κρατήσουν (θα στείλω προκαταβολή) και θα πάω 3 Ιουνίου να την πάρω ή θα στείλω μια ανηψιά μου που σπουδάζει Πάτρα (αλλά δεν κατέχει από οθόνες) να την πάρει αν μου πεις ότι είναι εντάξει.Εδώ http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?p=102938#post102938 υπάρχει ένα προγραμματάκι μικρό (δισκέττα) που χωρίς εγκατάσταση το τρέχεις και βλέπεις αν έχει καμμένα πίξελ. Δεν ξέρω όμως αν είναι εύκολο να το χρησιμοποιήσεις εκεί...Πάντως και μόνο να πας να την δεις θα μου κάνεις μεγάλη χάρη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Μάϊος 24, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2005 κι εγώ μπορώ να πάω να την δω αλλά να πας στο πλαίσιο και να βάλεις πρόγραμμα για πίξελς κτλ χλωμό,θα δω αν μπορεί να γίνει.να σου πω όπως έρχεσαι από Καλαμάτα μετά είναι εύκολο να μεταφέρεις εδώ κάποια πράγματα μητρική κάρτες κτλ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Μάϊος 24, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2005 Παιδιά με συγχωρείτε αλλά υπάρχουν και τα p.m.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.