Jump to content

V core προβλημα

Mikros

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χμ εχω ενα chieftec 360w κανονικα εχω τισ ακολουθες τασεις

12: 11,8

5: 5,13

3: 3,314

vcore 1,44

αμα μπει το pc σε stand by και ανοιξει το vcore παει 2,56!!

πρεπει να ανησυχω;

υποψιν το psu λειτουργει λιγο στο οριο και ωρες ωρες κανει λιγο τα κολπα του.

σκοπευω να προσθεσω στους ηδη 3 δισκους εναν ακομα και μια 2η μνημη και λες να αγορασω το 460w fortron

απο προγραμμα τις βλεπεις τις τασεις η ειναι πολυμετρημενες;

Παει 2.56 μετρημενο με πολυμετρο? Αμφιβαλω. Γιατι αν πηγαινε τοσο αυτη τη στιγμη θα ειχες παρει φωτια.

κανε μας μια συντομη περιγραφη του συστηματος σου. Μονο εναν ανθρωπο ξερω που να εχει φερει chieftec στο οριο του :p

λαθος μετρηση ειναι το 2.56.... τα 11,8 ειναι λιγα μιας και αν καταλαβα καλα ειναι το τροφοδοτικο που δινει το πλαισιο με καποια κουτια του αν το πολυμνετρησεις ειναι ακομα λιγοτερο.

οπωσδηποτε ενα μεγαλυτερο τροφοδοτικο...

Μονο εναν ανθρωπο ξερω που να εχει φερει chieftec στο οριο του :p

το ειχα φερει και εγω με το συστημα της υπογραφης μου...

λοιπον ειναι asus p4p800se 2.8 prescot dvd-rom dvd-rw nec 2500 δυο 40gb ενας 80gb sata. οχι δεν ειναι πολυμετρημενες τιμες το δειχνει το asus probe και 1-2 αλλα προγραμματα που εχω βαλει (hardware monitor, και 1,2 αλλα)

Παντως τα προγραμματα δεν ειναι και οτι καλυτερο για να δεις τις τασεις.Πολλες φορες εχουν μεγαλες αποκλισεις

ετσι για την ιστορια εχει δοκιμαστει και με αλλο τροφοδοτικο ιδιο μοντελο με το ιδιο αποτελεσμα.

για το τροφοδοτικο φανταζομαι αρκουν τα 460 ετσι?

Ναι αρκετα ειναι. Πολυμετρησε τα. Δεν εχει σχεση με ποιο προγραμμα βλεπεις τασεις καθοτι απο τους ιδιους σενσορες τις βλεπουν...εμενα το mbm5 με giga 8IPE1000G εδειχνε ολες τις τασεις λιιιιιιγο πιο κατω απο οσο θαπρεπε. Με την p4c800 οι τασεις δειχνουν τελειες...

Πρώτον ό,τι πρόγραμμα και να βάλεις τα ίδια θα σου δείχνει αφού πάνε και διαβάζουν όλα τους ίδιους σένσορες (αισθητήρες?) Ο σένσορας καταλαβαίνει τα δικά του και τα μεταφέρει στα προγράμματα που τον διαβάζουν

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.