Jump to content

6800 και SLI

spresv

Recommended Posts

Λεω και γω σαν καλο παιδακι μετα τις εξετασεις να αποχωριστω μητρικη και vga και να παω σε dfi sli και καινουρια vga. εδω ειναι το θεμα ειχα σκαλωσει αναμεσα σε 6600GT που υποστηριζει sli και σε 6800 απλη που (νομιζα) οτι δεν υποστηριζει sli.

Αμ δε! ψαχνοντας στο overclockers για 6800 απλη βλεπω μια απλη να εχει sli connector :101: :108: που εχω μεινει ρε ****το? απο ποτε εχουν οι απλες 6800 sli? Με πειραξε το διαμασμα μαλον.....

http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX68256D.htm#

http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px6800_tdh_1.html

Ποια απο τις 2 θα προτιμουσατε και γιατι?

Εγω θα προτιμουσα την leadtek ετσι επειδη μου αρεσει περισοτερο σαν μαρκα και πιστευω πως εχει καλυτερο συστημα ψυξης!

Αλλα παρε οτι βρεις πιο φθηνα και οι δυο καρτες ειναι εξισου πολυ καλες!!

Δεν θα δεις και διαφορα στις επιδοσεις λογο υλοποιησης!

Ενα πραγματακι μονο... επειδη η leadtek βγαζει 2 ψυκτρες με την 6800 της, μια με τη γομαροειδης χαλκινη φανα( LOL) και μια με μια νορμαλ ψυκτριτσα... Δεν ξερω σε ποιο μοντελο μπαινει ποια ψυκτρα (AGP/PCI-e) Απλα αν σου κατσει η γομαροειδης χαλκινη, να εχεις υποψη σου οτι οσοι την εχουνε παρει το εχουνε μετανοιωσει με το θορυβο που κανει! Υπολογιζε αλλη μια 30αρα για arctic silencer/water block...

Τις 2 αυτές εταιρείες τις θεωρώ ως τις κορυφαίες στις κάρτες γραφικών. Όποια και να πάρεις καλή θα είναι. Ουσιαστικά, σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι όποια σου κάτσει καλύτερα όταν τις δεις και τις 2 μαζί.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι ψάξεις για reviews και των 2 καρτών στο internet μπας και βρεις κάποιος ξεκάθαρο πλεονέκτημα της μιας έναντι της άλλης. Αλλιώς... όποια σου κάτσει.

Εγω εχω τη MSI 6800 GT (pci-x) και ειναι κορυφαια!

Παει αρκετα ψηλα φιλε! Τωρα που ειμαι με nv silencer ειμαι στα 435/1185 χωρις artifacts !(απο 350/1000)

Kαι με μπολικα games αν αυτο σε ενδιαφερει

Aυτο που πραγματικα δε ξερω ειναι αν μπορω να βαλω και αλλη 6800 gt σε sli δεδομενου του μεγαλου ογκου της nvsilence. Αλλα και να χωραει (μαλλον τσιμα-τσιμα οπως το βλεπω) θα εχει καλη παροχη αερα ή οχι η κατω καρτα?

Anyway οποια και απο τις 2 να παρεις ειναι κορυφαια!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.