torolos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2005 Καλησπερα παιδες. Επειδη ακουω πολυ συχνα ραδιο μεσω ιντερνετ θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος βελτιωσης της ποιοτητας του ραδιοφωνου καθως ακουγεται λιγο μουντα;? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 Μήπως είναι θέμα σύνδεσης? Αν το bitrate είναι ιδιαίτερα χαμηλό όπως π.χ. με μια PSTN σύνδεση και η κωδικοποίηση π.χ. σε mp3 τότε μάλλον εκεί είναι το πρόβλημα.Πάρε π.χ. ένα mp3 που έχεις και ρίξε του μια κωδικοποίηση στα 48 ή ακόμα και στα 56kbits. Θα δεις ότι ο ήχος χάνει την καθαρότητά του και γίνεται ποιο μουντός χάνοντας τις υψηλές συχνότητές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Μάϊος 22, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 Aυτο εξαρτατε απο τον codec που εχει ο πομπος.Οι περισσοτεροι εχουν @@codecs και για να ακουσεις καλα θελεις 64+bitrate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
torolos Μάϊος 23, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Τώρα που το λέτε άκουσα κάτι ραδιόφωνα του εξωτερικου που είχαν 128 bitrate έως k 192 αλλα.Επίσης διαπιστωσα οτι τα ελληνικα που ακουω εχουν 24!! Αθλιο ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
navigator Μάϊος 23, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Ειναι αποκλυστικα θεμα bitrate και δικια σου συνδεσης.Τα 128 ακουγοντε μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
torolos Μάϊος 23, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Ναι, μα εγω εχω συνδση adsl 384/128.Κ πριν που ειχα απλο 56 μοντεμ ακουγοταν το ιδιο πραγμα.Αρα μαλλον δε φταιει η δικη μου συνδεση αλλα η δικη τους αναμεταδωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.