Jump to content

Chipset cooling needed....

Elu Thingol1442169091

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδες τις προαλλες ειχα πιασει το ψυκτρακι της asus και στη κυριολεξια εκαιγε...θελει αλλαγη. Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω ποιο θεωρειται ως καλο για chipset. Το περιεργο ειναι οτι αν και εψαξα δεν βρηκα καποιο review testing με διαφορα ψυκτρακια μαζι...ποιο μου προτεινετε? Δεν με πειραζει ναναι με φανακι αρκει να μην μου απρει ταφτια. Ναναι σχετικα αθορυβο. THANX!

ΥΓ Λινο εκεινο του τεστ επιδοσεων για το ακασα... :085: :085:

Οταν μιλάμε για air cooling....και o/c κατ'επέκταση.

Αθόρυβο και αποτελεσματικό.....απλά δέν υφίσταται ή πρόκειται περί σπάνιου φαινομένου (προιόντος).

edit

Με ένα όσο γίνετε πιό χαμηλόστροφο ανεμιστηράκι πάνω στην μαμίσια ψύκτρα του chipset...θα βελτιώσεις την κατάσταση.

Ο hipro αποτι ξερω το wr τοχε κανει με ενα tiger της thermaltake οποτε μαλλον ειναι καλο...μαλλον αυτο θα παρω, στα 23db ειναι θα το κοτσαρω και ενα led και θαμαι μια χαρα...δεν εχω δει κατι αλλο αλλα ο hipro μου φτανει...

Εγω παλι εχω το Extreme Spirit της Thermaltake. Ειναι πολυ καλο αλλα λιγο θορυβώδες ειδικα στις μεγιστες στροφες που μαλλον δεν παλευετε η κατασταση.

Εγω παλι εχω το Extreme Spirit της Thermaltake. Ειναι πολυ καλο αλλα λιγο θορυβώδες ειδικα στις μεγιστες στροφες που μαλλον δεν παλευετε η κατασταση.

δεν θα ελεγα οτι ειναι λιγο θορυβωδες.... μαλλον πολυ θορυβωδες ειναι..

το εχω δοκιμασει και εγω στο τελος το πεταξα στη βδομαδα πανω. Δουελευει (αν θυμαμαι καλα) max στις 9000 στροφες και ειδικα αν ειναι κολημενο πανω στη ψυκτρα κανει πολυ θορυβο. Βεβαια εχει ενα ρυθμιστη αλλα και στισ μικρες στροφες κανει αρκετο θορυβο.(ειχα προσπαθησει να προσθεσω κατι αντιστασεις αλλα στο τελος σταματοθσε μετα απο λιγη ωρα)

καλυτερα παρε ενα μικρο και χαμηλοστροφο

Το tiger ειναι αλουμινενιο και δεν θα αποδωσει οσο ενα καλο χαλκινο .

Θα προτιμουσα ενα thermalright (NB1-C) . Φοραει Delta βεβαια , αλλα ολα ρυθμιζονται αφου στο κατω-κατω τροφοδοτειται απο την μητρικη , οποτε ολα τα προγραμματα/bios μπορουν να το ρυθμισουν εκει που θελεις.

Φυσικα μπορεις να βαλεις και αλλον ανεμιστηρα ...

Εψαξα hac και checkmate και eshop αλλα τπτ...απο που το πηρες...?

Για ποιο ρωτας ? Το tiger ή το thermalright ???

Ενα Τiger εχω , το οποιο μου το ειχα κανει δωρο ο Hipro (τα οποια τα ειχε φερει απο εξωτερικο)

Για το thermalright δεν ξερω ... στο skroutz ειδα οτι το εχει το hacshop .

Μπορω να ριξω μια ματια για εξωτερικο μηπως το βρω σε καλη τιμη . Ισως να παρω και εγω ενα ... ισως .

Α! Ειναι στα vga coolers ...που να παει το μυαλο μου οτι θαναι εκει...εγω μεσα!:)

Εγω νομισα οτι το ηξερες οτι το εχει το hac αλλα τους ειχε τελειωσει ... Γιατι νωριτερα εγραψες οτι εψαξες και εκει.

Απο εξωτερικο δεν συμφερει τοτε , αφου ερχεται στα ιδια επιπεδα . Η καλυτερη τιμη που βρηκα ηταν 16Ευρω χωρις μεταφορικα .

Εγω θα κανω λιγη υπομονη ακομη μιας και υπαρχει Ελλαδα ...

Να δω πρωτα πως θα παει το υπαρχον με τα καινουρια μου παιχνιδια και αναλογως πραττω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.